Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 01:27
  • Bekerwedstrijd: Copa Bolivia
  • Stadion: Bajio Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2729
Bajio Unión Aeropuerto
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Clavijo geeft de bal voor. Garza heeft problemen om de bal te vangen. Garza probeert naar een medespeler te passen. Daher is nu in balbezit. Daher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Alpire de bal onder controle te krijgen. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja speelt de bal door. Arequipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arequipa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajio 50%, Unión Aeropuerto 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bajio - Unión Aeropuerto 0:0

46e minuut.
Alpire passt de bal zonder na te denken. Carvajal is nu in balbezit. Plaza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plaza krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Alpire verovert de bal door een tackle van achteren. Alpire met een sublieme pass. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo passt de bal met de wreef. Alpire is nu in balbezit. Alpire schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajio - Unión Aeropuerto 0:1

80e minuut.
Carvajal met een sublieme pass. Azurduy onderschept slim de pass. Peralta controleert de bal met de borst. Herbas is nu in balbezit. Herbas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Botero probeert naar een medespeler te passen. Revollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revollo geeft de bal voor. Alpire bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpire schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajio 56%, Unión Aeropuerto 44%.
Bajio - Unión Aeropuerto 0:1