Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adabys FC Nación Camba
Defend Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Löhner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rivera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mieres is nu in balbezit. Mieres draait met de bal, schiet en ... Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Adabys FC - Nación Camba 0:1

14e minuut.
Daar is Carranza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carranza passt de bal in één keer door. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt rent richting de bal. Schmidt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Klungelig pakt Sillero de bal. Sillero probeert naar een medespeler te passen. Torres controleert de bal met de borst. Mieres rent richting de bal. Mieres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pardo geeft een lange en hoge pass. Conde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mieres is nu in balbezit. Mieres passt de bal zonder na te denken. Oliveira met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bohorquez met de inworp. Mieres rent richting de bal. Mieres haalt uit met een fantastische trap. Torres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rivera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Klungelig pakt Torres de bal. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Schmidt draait met de bal, schiet en ... Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adabys FC - Nación Camba 0:2

44e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieres is nu in balbezit. Mieres probeert naar een medespeler te passen. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adabys FC 68%, Nación Camba 32%.
Adabys FC - Nación Camba 0:2

58e minuut.
Mieres bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieres geeft een lange en hoge pass. Torres met een sublieme pass. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adabys FC - Nación Camba 0:3

78e minuut.
Sillero passt de bal met de wreef. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo passt de bal zonder na te denken. Maute Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Maute Saravia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Quiroz geeft de bal voor. Conde heeft problemen om de bal te vangen. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt schiet op doel. Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adabys FC - Nación Camba 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adabys FC 58%, Nación Camba 42%.
Adabys FC - Nación Camba 0:4