Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolivianito eSport Nakada FC
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 25.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Nürmberg rent richting de bal. Saldaña verovert de bal door een tackle van achteren. Saldaña speelt de bal door. García rent richting de bal. García schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Pierola speelt de bal door. Anzaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzaldo met een sublieme pass. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivianito eSport - Nakada FC 0:1

22e minuut.
Gorostiaga met een snelle inworp. Redondo kan de bal niet met de borst controleren. Redondo geeft een hoge lob. Ferrufino is nu in balbezit. Ferrufino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Choquere geeft de bal voor. Inworp. Montaño met een snelle inworp. Nürmberg rent richting de bal. Nürmberg geeft een hoge lob. Paal! Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivianito eSport - Nakada FC 0:2

44e minuut.
Catari geeft de bal voor. Decker speelt de bal door. Nürmberg kopt de bal weg. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivianito eSport - Nakada FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivianito eSport 62%, Nakada FC 38%.
Bolivianito eSport - Nakada FC 0:3

57e minuut.
Nürmberg onderschept slim de pass. Nürmberg passt de bal zonder na te denken. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivianito eSport - Nakada FC 0:4

70e minuut.
Palenque geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conde met de inworp. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pierola probeert naar een medespeler te passen. Nürmberg rent richting de bal. Nürmberg probeert naar een medespeler te passen. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Guillén geeft de bal voor. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño passt de bal in één keer door. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Tapia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivianito eSport 40%, Nakada FC 60%.
Bolivianito eSport - Nakada FC 0:4