Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rhaenyritos blue look
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 25.5
poor Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. de la Quintana rent richting de bal. Powierża bereikt de bal nog maar net als eerste. Powierża haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhaenyritos - blue look 0:1

13e minuut.
Leitao geeft de bal voor. Ojopi kopt de bal weg. Daar is Orellana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Quintana schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Espejo rent richting de bal. Powierża verovert de bal door een tackle van achteren. Powierża speelt de bal door. de la Quintana rent richting de bal. de la Quintana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhaenyritos - blue look 0:2

18e minuut.
Machicado is nu in balbezit. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez passt de bal zonder na te denken. de la Quintana rent richting de bal. de la Quintana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lima zal de hoekschop nemen. Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Machicado rent richting de bal. Machicado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Powierża rent richting de bal. Powierża probeert naar een medespeler te passen. de la Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Quintana schiet op doel. Siripaka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhaenyritos - blue look 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhaenyritos 45%, blue look 55%.
Rhaenyritos - blue look 0:3

57e minuut.
Machicado geeft de bal voor. Daar is Merida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera schiet op doel. Echegaray werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhaenyritos - blue look 1:3

67e minuut.
Leitao met de inworp. Peredo heeft problemen om de bal te vangen. Peredo met een sublieme pass. de la Quintana rent richting de bal. de la Quintana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Orellana verovert de bal door een tackle van achteren. Orellana geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayaviri met een snelle inworp. Powierża geeft de bal voor. Paal!

74e minuut.
Orellana speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. Cabrera passt de bal in één keer door. Machicado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machicado schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Faretta bereikt de bal nog maar net als eerste. Faretta passt de bal in één keer door. Merida rent richting de bal. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Powierża probeert naar een medespeler te passen. de la Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Quintana passt de bal in één keer door. Milliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Milliet draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhaenyritos 52%, blue look 48%.
Rhaenyritos - blue look 1:3