Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valle Wipala Valle Tachuela
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apaza met een snelle inworp. Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayllón rent richting de bal. Ayllón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa is nu in balbezit. Balboa met een sublieme pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Soleto rent richting de bal. Meneses onderschept slim de pass. Meneses met een sublieme pass. Romano rent richting de bal. Romano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Martinez is nu in balbezit. Apaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaza passt de bal met de wreef. Calderón is nu in balbezit. Calderón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ayllón rent richting de bal. Apaza verovert de bal door een tackle van achteren. Apaza passt de bal met de wreef. Balboa is nu in balbezit. Balboa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Wipala - Valle Tachuela 1:0

28e minuut.
Ugarte geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hierro met de inworp. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Klungelig pakt Ugarte de bal. Ugarte geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hierro met de inworp. Balboa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Apaza verovert de bal door een tackle van achteren. Apaza speelt de bal door. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón draait met de bal, schiet en ... Coria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hinojosa met een snelle inworp. Pereyra heeft problemen om de bal te vangen. Sandóval probeert naar een medespeler te passen. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Wipala - Valle Tachuela 2:0

38e minuut.
Huamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses verovert de bal door een tackle van achteren. Meneses passt de bal zonder na te denken. Ayllón rent richting de bal. Ayllón geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Wipala - Valle Tachuela 2:1

42e minuut.
Gatti rent richting de bal. Pereyra rent richting de bal. Pereyra geeft de bal voor. Daar is Calderón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valle Wipala 45%, Valle Tachuela 55%.
Valle Wipala - Valle Tachuela 2:1

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Raldes met een harde bal richting middenveld. Apaza kopt de bal weg. Calderón rent richting de bal. Calderón draait met de bal, schiet en ... Raldes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pereyra neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Valverde met een sublieme pass. Romano rent richting de bal. Abastoflor rent richting de bal. Romano verovert de bal door een tackle van achteren. Romano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valle Wipala - Valle Tachuela 2:2

66e minuut.
Apaza passt de bal in één keer door. Sandóval rent richting de bal. Sandóval met een sublieme pass. Romano is nu in balbezit. Romano haalt uit met een fantastische trap. Kolberg bokst de bal weg.

85e minuut.
Valverde met een sublieme pass. Martinez heeft problemen om de bal te vangen. Martinez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Romano de bal. Romano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valle Wipala 54%, Valle Tachuela 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valle Wipala - Valle Tachuela 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Soleto rent richting de bal. Soleto passt de bal zonder na te denken. Gisbert rent richting de bal. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde geeft een hoge lob. Kolberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valle Wipala 69%, Valle Tachuela 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valle Wipala - Valle Tachuela 2:2

112e minuut.
Hinojosa met de inworp. Daar is Apaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaza passt de bal zonder na te denken. Pereyra rent richting de bal. Pereyra geeft de bal voor. Raldes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valle Wipala 51%, Valle Tachuela 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valle Wipala - Valle Tachuela 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Ayllón kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Kolberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Balboa neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Wipala - Valle Tachuela 3:2
---
Romano legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valle Wipala - Valle Tachuela 3:3
---
Calderón neemt de penalty, wat een uithaal! Raldes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Wipala - Valle Tachuela 4:3
---
Gatti neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Kolberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
---
Hierro legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Martinez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Soleto neemt zijn aanloop. Raldes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Valverde neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kolberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valle Wipala - Valle Tachuela 4:4
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Apaza neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Wipala - Valle Tachuela 5:4
---