Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Consorcio Colla WilstermannF.C.
Normal Tactiek G541
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 44.6
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Palenque passt de bal met de wreef. Calatayud speelt de bal door. Klungelig pakt Ureña de bal. Ureña schiet op doel. Paredes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Davila bokst de bal weg. Ureña rent richting de bal. Ureña schiet op doel. Davila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Quintans geeft een hoge lob. Unzueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzueta met een sublieme pass. Ureña is nu in balbezit. Ureña haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Davila met een harde bal richting middenveld. Calatayud kopt de bal weg. Quintans is nu in balbezit. Ureña onderschept slim de pass. Ureña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Campero passt de bal zonder na te denken. Palenque probeert naar een medespeler te passen. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña schiet op doel. Na een snelle pass probeert Castellón de bal onder controle te krijgen. Davila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Unzueta is nu in balbezit. Unzueta passt de bal met de wreef. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña draait met de bal, schiet en ... Davila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Consorcio Colla - WilstermannF.C. 0:1

23e minuut.
Leigue bereikt de bal nog maar net als eerste. Palenque onderschept slim de pass. Palenque passt de bal zonder na te denken. Ureña is nu in balbezit. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Consorcio Colla - WilstermannF.C. 0:2

36e minuut.
Chilo onderschept slim de pass. Chilo geeft de bal voor. Klungelig pakt Alvarado de bal. Unzueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzueta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unzueta is nu in balbezit. Unzueta passt de bal met de wreef. Ureña rent richting de bal. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Consorcio Colla - WilstermannF.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Consorcio Colla 70%, WilstermannF.C. 30%.
Consorcio Colla - WilstermannF.C. 0:3

49e minuut.
Klungelig pakt Pérez de bal. Palenque verovert de bal door een tackle van achteren. Palenque speelt de bal door. Daar is Ureña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ureña draait met de bal, schiet en ... Davila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Palenque is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez. Palenque raakt geblesseerd tijdens het duel. Chilo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ureña heeft problemen om de bal te vangen. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Consorcio Colla - WilstermannF.C. 0:4

62e minuut.
Leigue rent richting de bal. Palenque onderschept slim de pass. Palenque probeert naar een medespeler te passen. Ureña rent richting de bal. Ureña draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Davila speelt de bal door. Calatayud kopt de bal weg. Paredes probeert de bal aan de voet te houden. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Consorcio Colla - WilstermannF.C. 0:5

65e minuut.
Campero passt de bal in één keer door. Alvarado geeft een hoge lob. Calatayud kopt de bal weg. Ureña is nu in balbezit. Ureña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Campero probeert naar een medespeler te passen. Ureña rent richting de bal. Castellón rent richting de bal. Ureña verovert de bal door een tackle van achteren. Ureña draait met de bal, schiet en ... Davila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Leigue verovert de bal door een tackle van achteren. Leigue geeft de bal voor. Redondo kopt de bal weg. Chilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilo geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Chilo onderschept slim de pass. Campero is nu in balbezit. Campero geeft de bal voor. Calatayud rent richting de bal. Calatayud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Campero rent richting de bal. Campero passt de bal zonder na te denken. Palenque rent richting de bal. Ureña is nu in balbezit. Ureña draait met de bal, schiet en ... Davila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Unzueta speelt de bal door. Paredes rent richting de bal. Paredes passt de bal in één keer door. Calatayud is nu in balbezit. Calatayud geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Consorcio Colla 82%, WilstermannF.C. 18%.
Consorcio Colla - WilstermannF.C. 0:5