Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza Cruceño Bolívar
Normal Tactiek 1
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18.6 gemiddelde waardering 39.7
poor Schieten good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe onderschept slim de pass. Uribe geeft een lange en hoge pass. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jándula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bellido rent richting de bal. Bellido passt de bal zonder na te denken. Herrera rent richting de bal. Herrera passt de bal met de wreef. Villavicencio heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Cruceño - Bolívar 0:1

9e minuut.
Flores heeft problemen om de bal te vangen. Flores speelt de bal door. Herrera rent richting de bal. Herrera draait met de bal, schiet en ... Coronel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ayma trapt de bal weg. Bellido kopt de bal weg. Herrera probeert de bal met de borst te controleren. Herrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Cruceño - Bolívar 0:2

12e minuut.
Correa met een sublieme pass. Bellido probeert naar een medespeler te passen. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Coronel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Cruceño - Bolívar 0:3

18e minuut.
Zárate geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bellido met een snelle inworp. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schiet op doel. Coronel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Montero is nu in balbezit. Montero geeft een hoge lob. Villavicencio kopt de bal weg. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schiet op doel. Coronel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera haalt uit met een fantastische trap. Coronel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Cabezas rent richting de bal. Herrera onderschept slim de pass. Herrera speelt de bal door. Daar is Villavicencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villavicencio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Arequipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio verovert de bal door een tackle van achteren. Villavicencio passt de bal in één keer door. Herrera is nu in balbezit. Herrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bellido met de inworp. Flores geeft een lange en hoge pass. Herrera krijgt zijn hoofd ertegen. Coronel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Cruceño - Bolívar 0:4

34e minuut.
Montero geeft een lange en hoge pass. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bellido probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio passt de bal in één keer door. Herrera rent richting de bal. Herrera schiet op doel. Coronel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ayma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma geeft een hoge lob. Flores geeft een lange en hoge pass. Herrera rent richting de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Montero probeert de bal met de borst te controleren. Montero passt de bal zonder na te denken. Flores speelt de bal door. Herrera is nu in balbezit. Herrera haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Coronel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Cruceño - Bolívar 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Cruceño 84%, Bolívar 16%.
Alianza Cruceño - Bolívar 0:5

46e minuut.
Herrera met een sublieme pass. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio schiet op doel. Coronel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Cruceño - Bolívar 0:6

55e minuut.
Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido passt de bal met de wreef. Daar is Ayma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schiet op doel. Coronel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bellido geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Herrera springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Abularach met een sublieme pass. Zárate rent richting de bal. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero heeft problemen om de bal te vangen. Montero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zárate met de inworp. Montero is nu in balbezit. Montero probeert naar een medespeler te passen. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Flores passt de bal met de wreef. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Herrera passt de bal zonder na te denken. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Bellido speelt de bal door. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio schiet op doel. Coronel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ayma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Cruceño - Bolívar 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Cruceño 75%, Bolívar 25%.
Alianza Cruceño - Bolívar 0:7