Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coqueros fc SKOKA FC
Normal Tactiek 4-3-2-1
39% Balbezit 61%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 40.4
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Trippier verovert de bal door een tackle van achteren. Trippier geeft een hoge lob. Reiswig is nu in balbezit. Katar onderschept slim de pass. Katar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cabrales rent richting de bal. Cabrales speelt de bal door. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát schiet op doel. Abrego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lacasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacasa geeft de bal voor. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát schiet op doel. Abrego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Katar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lacasa probeert naar een medespeler te passen. Zanát rent richting de bal. Zanát schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Burgos rent richting de bal. Burgos passt de bal in één keer door. Achá is nu in balbezit. Dueñas onderschept slim de pass. Dueñas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Reiswig geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Katar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lacasa rent richting de bal. Lacasa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zanát springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coqueros fc - SKOKA FC 0:1

19e minuut.
Abrego met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Katar met een snelle inworp. Lacasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacasa haalt uit met een fantastische trap. Abrego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zanát is nu in balbezit. Zanát haalt uit met een fantastische trap. Abrego bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
coqueros fc - SKOKA FC 0:2

22e minuut.
Sanka verovert de bal door een tackle van achteren. Sanka geeft een lange en hoge pass. Aré kopt de bal weg. Katar heeft problemen om de bal te vangen. Katar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Amaru kopt de bal weg. Lacasa rent richting de bal. Sanka maakt een afschuwelijke overtreding. Sanka krijgt een gele kaart. Lacasa raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cabrales neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Achá bereikt de bal nog maar net als eerste. Achá geeft de bal voor. Daar is Chura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacasa rent richting de bal. Lacasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coqueros fc - SKOKA FC 0:3

35e minuut.
Reiswig bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát onderschept slim de pass. Zanát passt de bal met de wreef. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coqueros fc - SKOKA FC 0:4

36e minuut.
Achá kopt de bal weg. Inworp. Dueñas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lacasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacasa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zanát rent richting de bal. Zanát haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coqueros fc - SKOKA FC 0:5

45e minuut.
Dueñas rent richting de bal. Achá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dueñas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bastien met een snel genomen vrije trap. Zanát springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coqueros fc 89%, SKOKA FC 11%.
coqueros fc - SKOKA FC 0:5

49e minuut.
Katar met de inworp. Lacasa geeft een hoge lob. Dueñas rent richting de bal. Dueñas schiet op doel. Abrego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coqueros fc - SKOKA FC 0:6

55e minuut.
Sanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát onderschept slim de pass. Lacasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát is nu in balbezit. Zanát haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Lacasa geeft een lange en hoge pass. Katar is nu in balbezit. Zanát met een sublieme pass. Cabrales is nu in balbezit. Cabrales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coqueros fc - SKOKA FC 0:7

66e minuut.
Abendroth probeert naar een medespeler te passen. Zanát rent richting de bal. Zanát passt de bal met de wreef. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
coqueros fc - SKOKA FC 0:8

69e minuut.
Inworp. Katar met de inworp. Lacasa met een sublieme pass. Daar is Cabrales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coqueros fc - SKOKA FC 0:9

69e minuut.
Chura probeert naar een medespeler te passen. Amaru is nu in balbezit. Amaru speelt de bal door. Katar is nu in balbezit. Katar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Dueñas heeft problemen om de bal te vangen. Lacasa rent richting de bal. Lacasa passt de bal zonder na te denken. Zanát rent richting de bal. Zanát draait met de bal, schiet en ... Abrego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Katar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bastien is nu in balbezit. Zanát rent richting de bal. Zanát haalt uit met een fantastische trap. Abrego verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Lacasa geeft een lange en hoge pass. Daar is Amaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanát is nu in balbezit. Zanát draait met de bal, schiet en ... Abrego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coqueros fc - SKOKA FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coqueros fc 88%, SKOKA FC 12%.
coqueros fc - SKOKA FC 0:10