Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 01:28
  • Bekerwedstrijd: Copa Bolivia
  • Stadion: Aurora Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3100
Aurora Universidad
Normal Tactiek 4-4-2
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 52.3
poor Schieten incredible
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Barrenechea passt de bal in één keer door. Llanos rent richting de bal. Llanos geeft een hoge lob. Ambaiba rent richting de bal. Ambaiba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Universidad 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Comay de bal. Paredes rent richting de bal. Paredes passt de bal met de wreef. Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Barrenechea passt de bal met de wreef. Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Comay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ambaiba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ambaiba neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Universidad 0:2

14e minuut.
Montenegro met een sublieme pass. Díez is nu in balbezit. Ambaiba is nu in balbezit. Díez rent richting de bal. Díez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Aldunate de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Llanos zal de hoekschop nemen. Ambaiba maakt een snoekduik en kopt de bal. Bruno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Universidad 0:3

16e minuut.
Hölters met een sublieme pass. Díez speelt de bal door. Ambaiba heeft problemen om de bal te vangen. Ambaiba draait met de bal, schiet en ... Bruno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Universidad 0:4

17e minuut.
Barrenechea met een sublieme pass. Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Llanos de bal. Díez is nu in balbezit. Díez draait met de bal, schiet en ... Bruno bokst de bal weg.

21e minuut.
Barrenechea geeft een lange en hoge pass. Ambaiba kopt de bal weg. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez haalt uit met een fantastische trap. Bruno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Universidad 0:5

23e minuut.
Hölters met een sublieme pass. Ambaiba is nu in balbezit. Ambaiba met een sublieme pass. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquéz is nu in balbezit. Díez onderschept slim de pass. Díez geeft een lange en hoge pass. Ambaiba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Universidad 0:6

27e minuut.
Sponge probeert naar een medespeler te passen. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambaiba rent richting de bal. Ambaiba draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hölters speelt de bal door. Llanos probeert naar een medespeler te passen. Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba haalt uit met een fantastische trap. Bruno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Universidad 0:7

31e minuut.
Llanos met de inworp. Díez is nu in balbezit. Díez passt de bal in één keer door. Ambaiba rent richting de bal. Ambaiba schiet op doel. Bruno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Plaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba schiet op doel. Bruno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marquéz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Llanos neemt de hoekschop. Ambaiba springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Barrenechea is nu in balbezit. Llanos rent richting de bal. Llanos passt de bal zonder na te denken. Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba schiet op doel. Bruno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Díez rent richting de bal. Díez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Universidad 0:8

37e minuut.
Barrenechea verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes is nu in balbezit. Ambaiba onderschept slim de pass. Ambaiba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba passt de bal met de wreef. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ambaiba is nu in balbezit. Ambaiba draait met de bal, schiet en ... Bruno bokst de bal weg.

45e minuut.
Barrenechea speelt de bal door. Llanos is nu in balbezit. Llanos met een sublieme pass. Díez is nu in balbezit. Díez schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurora 74%, Universidad 26%.
Aurora - Universidad 0:8

47e minuut.
Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos passt de bal zonder na te denken. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez draait met de bal, schiet en ... Bruno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Universidad 0:9

48e minuut.
Plaza is nu in balbezit. Plaza passt de bal zonder na te denken. Daar is Aldunate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díez is nu in balbezit. Díez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Aldunate geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barrenechea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba schiet op doel. Paal!

52e minuut.
Llanos met een snelle inworp. Paredes is nu in balbezit. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Díez geeft een hoge lob. Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez passt de bal met de wreef. Ambaiba is nu in balbezit. Ambaiba draait met de bal, schiet en ... Bruno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Universidad 0:10

58e minuut.
Klungelig pakt Barrenechea de bal. Barrenechea met een sublieme pass. Ambaiba heeft problemen om de bal te vangen. Ambaiba haalt uit met een fantastische trap. Bruno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez passt de bal met de wreef. Ambaiba rent richting de bal. Ambaiba draait met de bal, schiet en ... Bruno werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Arrien probeert naar een medespeler te passen. Llanos geeft een hoge lob. Barrenechea met een sublieme pass. Ambaiba heeft problemen om de bal te vangen. Ambaiba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Universidad 0:11

62e minuut.
Llanos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hölters is nu in balbezit. Hölters speelt de bal door. Ambaiba rent richting de bal. Ambaiba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

63e minuut.
Díez onderschept slim de pass. Díez met een sublieme pass. Ambaiba heeft problemen om de bal te vangen. Ambaiba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Universidad 0:12

67e minuut.
Marquéz geeft de bal voor. Inworp. Llanos met een snelle inworp. Díez rent richting de bal. Díez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Llanos speelt de bal door. Daar is Díez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díez passt de bal in één keer door. Ambaiba is nu in balbezit. Ambaiba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Universidad 0:13

71e minuut.
Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez geeft de bal voor. Daar is Ambaiba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez haalt uit met een fantastische trap. Bruno bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Ambaiba is nu in balbezit. Ambaiba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Universidad 0:14

75e minuut.
Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco geeft de bal voor. Ambaiba is nu in balbezit. Ambaiba haalt uit met een fantastische trap. Bruno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Daar is Amaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llanos rent richting de bal. Amaro is nu in balbezit. Llanos onderschept slim de pass. Llanos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Universidad 0:15

82e minuut.
Díez rent richting de bal. Díez draait met de bal, schiet en ... Mayta heeft problemen om de bal te vangen. Ambaiba is nu in balbezit. Ambaiba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Paredes kan de bal niet met de borst controleren. Díez is nu in balbezit. Díez geeft een hoge lob. Ambaiba is nu in balbezit. Ambaiba haalt uit met een fantastische trap. Bruno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Barrenechea met de inworp. Ambaiba is nu in balbezit. Ambaiba speelt de bal door. Díez is nu in balbezit. Díez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Universidad 0:16

88e minuut.
Montenegro speelt de bal door. Sponge speelt de bal door. Paredes rent richting de bal. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Díez draait met de bal, schiet en ... Bruno bokst de bal weg. Daar is Ambaiba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambaiba haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Comay de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ambaiba zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurora 84%, Universidad 16%.
Aurora - Universidad 0:16