Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bloomimg Nacional F.C.
Normal Tactiek 532 modificado
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 50.1
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Rivero probeert naar een medespeler te passen. Vespa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespa passt de bal met de wreef. Friberg is nu in balbezit. Friberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Teodovich trapt de bal weg. Ortiz kopt de bal weg. Friberg is nu in balbezit. Friberg schiet op doel. Teodovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Candito passt de bal in één keer door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal in één keer door. Laime is nu in balbezit. Laime haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ortiz speelt de bal door. Friberg rent richting de bal. Friberg passt de bal in één keer door. Laime rent richting de bal. Laime draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Nacional F.C. 0:1

9e minuut.
Liadzevich geeft de bal voor. Candito kopt de bal weg. Daar is Siscar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Friberg krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Teodovich met een harde bal richting middenveld. Ortiz kopt de bal weg. Daar is Friberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Friberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Candito passt de bal met de wreef. Ortiz controleert de bal met de borst. Ortiz passt de bal met de wreef. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Nacional F.C. 0:2

15e minuut.
Pittaluga rent richting de bal. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz speelt de bal door. Laime bereikt de bal nog maar net als eerste. Laime haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Ortiz met een sublieme pass. Laime rent richting de bal. Laime passt de bal met de wreef. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Nacional F.C. 0:3

19e minuut.
Candito probeert naar een medespeler te passen. Lacunza is nu in balbezit. Lacunza probeert naar een medespeler te passen. Laime heeft problemen om de bal te vangen. Laime haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Candito verovert de bal door een tackle van achteren. Candito probeert naar een medespeler te passen. Friberg rent richting de bal. Friberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Nacional F.C. 0:4

25e minuut.
Prado speelt de bal door. Bankovic speelt de bal door. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Friberg heeft problemen om de bal te vangen. Friberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Nacional F.C. 0:5

28e minuut.
Laime is nu in balbezit. Ortiz rent richting de bal. Ortiz speelt de bal door. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg draait met de bal, schiet en ... Teodovich bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Nacional F.C. 0:6

29e minuut.
Rivero met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lacunza met een snelle inworp. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Friberg maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Doeltrap. Teodovich trapt de bal weg van het doel. Lacunza rent richting de bal. Lacunza geeft de bal voor. Friberg is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Rau met een harde bal richting middenveld. Lacunza kopt de bal weg. Friberg rent richting de bal. Friberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Nacional F.C. 0:7

33e minuut.
Candito probeert naar een medespeler te passen. Daar is Siscar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siscar geeft een hoge lob. Laime rent richting de bal. Laime haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Friberg de bal. Friberg draait met de bal, schiet en ... Paal! Teodovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Lacunza met de inworp. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Nacional F.C. 0:8

42e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Friberg kopt de bal weg. Laime rent richting de bal. Laime haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bloomimg 77%, Nacional F.C. 23%.
Bloomimg - Nacional F.C. 0:8

49e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Candito onderschept slim de pass. Candito met een sublieme pass. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alvarez geeft de bal voor. Prado kopt de bal weg. Candito rent richting de bal. Candito geeft de bal voor. Teodovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laime bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Nacional F.C. 0:9

53e minuut.
Stroe passt de bal in één keer door. Lacunza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacunza geeft een hoge lob. Daar is Friberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Friberg schiet op doel. Teodovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Vespa kan de bal niet met de borst controleren. Lacunza met een sublieme pass. Daar is Laime, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laime draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alvarez de bal onder controle te krijgen. Teodovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orte is nu in balbezit. Friberg verovert de bal door een tackle van achteren. Friberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Nacional F.C. 0:10

59e minuut.
Lacunza passt de bal in één keer door. Laime bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft de bal voor. Friberg krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Nacional F.C. 0:11

60e minuut.
Friberg probeert de bal met de borst te controleren. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Laime rent richting de bal. Laime schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Nacional F.C. 0:12

61e minuut.
Prado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zardan komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Candito speelt de bal door. Ortiz speelt de bal door. Friberg heeft problemen om de bal te vangen. Friberg draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Madow is nu in balbezit. Madow geeft een lange en hoge pass. Friberg kopt de bal weg. Daar is Laime, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laime draait met de bal, schiet en ... Paal! Nin Novoa heeft problemen om de bal te vangen. Candito rent richting de bal. Candito geeft een lange en hoge pass. Friberg springt en kopt de bal. Teodovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Alvarez geeft een lange en hoge pass. Stroe is nu in balbezit. Stroe passt de bal met de wreef. Lacunza geeft de bal voor. Klungelig pakt Rau de bal. Paal! Friberg is nu in balbezit. Friberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Nacional F.C. 0:13

72e minuut.
Daar is Orte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Lacunza is nu in balbezit. Lacunza geeft een lange en hoge pass. Rau kopt de bal weg. Teodovich bokst de bal weg.

74e minuut.
Siscar rent richting de bal. Siscar speelt de bal door. Friberg is nu in balbezit. Friberg haalt uit met een fantastische trap. Teodovich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Nacional F.C. 0:14

76e minuut.
Siscar met een sublieme pass. Stroe geeft een lange en hoge pass. Laime kopt de bal weg. Klungelig pakt Friberg de bal. Friberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Candito onderschept slim de pass. Candito geeft een hoge lob. Klungelig pakt Friberg de bal. Friberg haalt uit met een fantastische trap. Teodovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Nacional F.C. 0:15

81e minuut.
Ortiz geeft een hoge lob. Alvarez heeft problemen om de bal te vangen. Rau rent richting de bal. Friberg verovert de bal door een tackle van achteren. Friberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laime is nu in balbezit. Laime haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Nacional F.C. 0:16

84e minuut.
Candito met de inworp. Pittaluga speelt de bal door. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Friberg rent richting de bal. Friberg haalt uit met een fantastische trap. Teodovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laime rent richting de bal. Laime draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Nacional F.C. 0:17

87e minuut.
Laime bereikt de bal nog maar net als eerste. Laime passt de bal zonder na te denken. Alvarez heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Nacional F.C. 0:18

88e minuut.
Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero passt de bal met de wreef. Orte probeert de bal aan de voet te houden. Laime rent richting de bal. Laime geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bloomimg 79%, Nacional F.C. 21%.
Bloomimg - Nacional F.C. 0:18