Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Chapaco Real Camba
Normal Tactiek Tac.M1.1
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 46.4
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Romanek geeft de bal voor. Saravakos is nu in balbezit. Chizhevski probeert naar een medespeler te passen. Puszkin rent richting de bal. Puszkin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Saravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallea begaat een overtreding. Saravakos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sapanatar met een snel genomen vrije trap. Saravakos kopt de bal weg. Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Real Camba 0:1

9e minuut.
Chizhevski passt de bal zonder na te denken. Mallea is nu in balbezit. Ayllón rent richting de bal. Saravakos onderschept slim de pass. Saravakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Real Camba 0:2

13e minuut.
Melgar passt de bal met de wreef. Ayllón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayllón speelt de bal door. Saravakos is nu in balbezit. Saravakos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pedraza trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sapanatar met de inworp. Chizhevski rent richting de bal. Chizhevski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Real Camba 0:3

23e minuut.
Alfieri speelt de bal door. Armero heeft problemen om de bal te vangen. Armero geeft een lange en hoge pass. Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszkin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Urquiza is nu in balbezit. Sapanatar onderschept slim de pass. Sapanatar passt de bal in één keer door. Puszkin heeft problemen om de bal te vangen. Puszkin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pedraza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Medeiros de bal. Puszkin rent richting de bal. Puszkin schiet op doel. Pedraza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Real Camba 0:4

28e minuut.
Pardo geeft een hoge lob. Inworp. Quispe met een snelle inworp. Fuertes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuertes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Peredo is nu in balbezit. Tianshuo onderschept slim de pass. Tianshuo geeft de bal voor. Puszkin is nu in balbezit. Puszkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Real Camba 0:5

33e minuut.
Armero passt de bal zonder na te denken. Chizhevski rent richting de bal. Ayllón is nu in balbezit. Saravakos onderschept slim de pass. Saravakos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Puszkin passt de bal zonder na te denken. Saravakos is nu in balbezit. Puszkin rent richting de bal. Saravakos rent richting de bal. Saravakos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Romanek onderschept slim de pass. Romanek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mallea de bal. Saravakos rent richting de bal. Saravakos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Barsan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barsan geeft de bal voor. Medeiros rent richting de bal. Puszkin verovert de bal door een tackle van achteren. Puszkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Barrio Nuevo probeert de bal aan de voet te houden. Chizhevski is nu in balbezit. Chizhevski passt de bal in één keer door. Puszkin rent richting de bal. Puszkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Chapaco 72%, Real Camba 28%.
Club Chapaco - Real Camba 0:5

46e minuut.
Armero geeft de bal voor. Puszkin is nu in balbezit. Puszkin geeft de bal voor. Saravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravakos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Real Camba 0:6

48e minuut.
Puszkin passt de bal zonder na te denken. Armero is nu in balbezit. Armero passt de bal zonder na te denken. Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszkin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Chizhevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chizhevski geeft een lange en hoge pass. Mallea kopt de bal weg. Saravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravakos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Saravakos is nu in balbezit. Saravakos geeft een hoge lob. Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszkin draait met de bal, schiet en ... Pedraza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Real Camba 0:7

57e minuut.
Inworp. Armero met een snelle inworp. Chizhevski met een sublieme pass. Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszkin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Daar is Medeiros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chizhevski is nu in balbezit. Chizhevski passt de bal in één keer door. Saravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Real Camba 0:8

61e minuut.
Alfieri speelt de bal door. Daar is Puszkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medeiros is nu in balbezit. Puszkin onderschept slim de pass. Puszkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Barrio Nuevo met een harde bal richting middenveld. Inworp. Armero met de inworp. Chizhevski heeft problemen om de bal te vangen. Chizhevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Real Camba 0:9

65e minuut.
Sapanatar passt de bal in één keer door. Saravakos is nu in balbezit. Barrio Nuevo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrio Nuevo krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Puszkin rent richting de bal. Puszkin passt de bal met de wreef. Saravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Real Camba 0:10

71e minuut.
Klungelig pakt Chizhevski de bal. Chizhevski draait met de bal, schiet en ... Medeiros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saravakos is nu in balbezit. Saravakos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Barrio Nuevo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravakos is nu in balbezit. Saravakos passt de bal met de wreef. Puszkin rent richting de bal. Puszkin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Real Camba 0:11

79e minuut.
Romanek onderschept slim de pass. Romanek met een sublieme pass. Chizhevski speelt de bal door. Puszkin is nu in balbezit. Puszkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Real Camba 0:12

80e minuut.
Armero met een snelle inworp. Chizhevski rent richting de bal. Chizhevski passt de bal met de wreef. Saravakos is nu in balbezit. Saravakos draait met de bal, schiet en ... Pedraza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Medeiros is nu in balbezit. Puszkin verovert de bal door een tackle van achteren. Puszkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Real Camba 0:13

83e minuut.
Chizhevski passt de bal met de wreef. Saravakos controleert de bal met de borst. Saravakos passt de bal in één keer door. Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Chapaco 72%, Real Camba 28%.
Club Chapaco - Real Camba 0:13