Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aviadores Fúria Roja Guabirá
Normal Tactiek Tunda
34% Balbezit 66%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 43.6
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Trump probeert naar een medespeler te passen. Chavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavez passt de bal in één keer door. Cortázar is nu in balbezit. Cortázar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Redondo heeft problemen om de bal te vangen. Redondo geeft een lange en hoge pass. Cardozo met een sublieme pass. Cortázar rent richting de bal. Cortázar haalt uit met een fantastische trap. Rosas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Rosas trapt de bal weg. Reynaga kopt de bal weg. Redondo is nu in balbezit. Cortázar is nu in balbezit. Cortázar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Redondo passt de bal met de wreef. Chavez is nu in balbezit. Chavez probeert naar een medespeler te passen. Cortázar is nu in balbezit. Cortázar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bolívar heeft problemen om de bal te vangen. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Fúria Roja Guabirá 0:1

18e minuut.
Reynaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Krogsgård de bal. Krogsgård speelt de bal door. Cortázar rent richting de bal. Cortázar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogsgård speelt de bal door. Cortázar rent richting de bal. Daar is Cortázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortázar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Fúria Roja Guabirá 0:2

30e minuut.
Daar is Reynaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolívar onderschept slim de pass. Bolívar passt de bal met de wreef. Redondo is nu in balbezit. Redondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Fúria Roja Guabirá 0:3

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chavez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pierola rent richting de bal. Cortázar onderschept slim de pass. Cortázar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Chavez rent richting de bal. Chavez geeft de bal voor. Alpire kopt de bal weg. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Trump speelt de bal door. Cortázar rent richting de bal. Cortázar passt de bal in één keer door. Redondo is nu in balbezit. Redondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Fúria Roja Guabirá 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aviadores 70%, Fúria Roja Guabirá 30%.
FC Aviadores - Fúria Roja Guabirá 0:4

49e minuut.
Redondo heeft problemen om de bal te vangen. Redondo passt de bal zonder na te denken. Cortázar rent richting de bal. Cortázar schiet op doel. Rosas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Fúria Roja Guabirá 0:5

53e minuut.
Trump speelt de bal door. Cortázar rent richting de bal. Cortázar probeert naar een medespeler te passen. Redondo is nu in balbezit. Redondo schiet op doel. Rosas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yeneralp komt het veld opgelopen.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reynaga met een snelle inworp. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp haalt uit met een fantastische trap. Rosas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Fúria Roja Guabirá 0:6

60e minuut.
Lopilato komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Pierola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trump verovert de bal door een tackle van achteren. Trump passt de bal met de wreef. Yeneralp rent richting de bal. Yeneralp haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Osete heeft problemen om de bal te vangen. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp geeft een lange en hoge pass. Cortázar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Fúria Roja Guabirá 0:7

63e minuut.
Reynaga met een sublieme pass. Lopilato met een sublieme pass. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp draait met de bal, schiet en ... Rosas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Fúria Roja Guabirá 0:8

66e minuut.
Trump is nu in balbezit. Cardozo is nu in balbezit. Trump onderschept slim de pass. Trump geeft een hoge lob. Yeneralp maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Fúria Roja Guabirá 0:9

68e minuut.
Osete is nu in balbezit. Reynaga onderschept slim de pass. Reynaga probeert naar een medespeler te passen. Cortázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortázar draait met de bal, schiet en ... Rosas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Reynaga passt de bal zonder na te denken. Cortázar rent richting de bal. Bolívar is nu in balbezit. Cortázar verovert de bal door een tackle van achteren. Cortázar haalt uit met een fantastische trap. Rosas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yeneralp maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Fúria Roja Guabirá 0:10

73e minuut.
Chavez is nu in balbezit. Chavez probeert naar een medespeler te passen. Cortázar rent richting de bal. Daar is Yeneralp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeneralp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pierola probeert de bal aan de voet te houden. Lopilato kopt de bal weg. Daar is Pierola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Fúria Roja Guabirá 0:11

78e minuut.
Trump verovert de bal door een tackle van achteren. Trump speelt de bal door. Cortázar rent richting de bal. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Fúria Roja Guabirá 0:12

82e minuut.
Cortázar is nu in balbezit. Cortázar schiet op doel. Yeneralp is nu in balbezit. Yeneralp draait met de bal, schiet en ... Rosas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Cortázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trump speelt de bal door. Cortázar is nu in balbezit. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp schiet op doel. Rosas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortázar rent richting de bal. Cortázar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pierola met een sublieme pass. Reynaga rent richting de bal. Reynaga met een sublieme pass. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Reynaga passt de bal zonder na te denken. Yeneralp is nu in balbezit. Yeneralp passt de bal zonder na te denken. Cortázar rent richting de bal. Cortázar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aviadores 86%, Fúria Roja Guabirá 14%.
FC Aviadores - Fúria Roja Guabirá 0:12