Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real montero DESTROYER
Normal Tactiek zzz
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 51
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Díaz kopt de bal weg. Daar is Ribera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribera probeert naar een medespeler te passen. Viscarra rent richting de bal. Viscarra draait met de bal, schiet en ... Orte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Albornos geeft een lange en hoge pass. Ribera kopt de bal weg. Viscarra rent richting de bal. Viscarra schiet op doel. Orte probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Viscarra probeert naar een medespeler te passen. Ribera is nu in balbezit. Lopilato is nu in balbezit. Ribera onderschept slim de pass. Ribera haalt uit met een fantastische trap. Paal! Orte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ribera onderschept slim de pass. Ribera probeert naar een medespeler te passen. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lazcano de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Saucedo is nu in balbezit. Saucedo geeft een lange en hoge pass. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real montero - DESTROYER 0:1

29e minuut.
Ribera speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Díaz speelt de bal door. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Orte met een harde bal richting middenveld. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz passt de bal zonder na te denken. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra draait met de bal, schiet en ... Orte bokst de bal weg. Ribera is nu in balbezit. Ribera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real montero - DESTROYER 0:2

42e minuut.
Klungelig pakt Adad de bal. Ascarrunz onderschept slim de pass. Ascarrunz probeert naar een medespeler te passen. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ascarrunz passt de bal met de wreef. Díaz rent richting de bal. Díaz speelt de bal door. Ribera rent richting de bal. Ribera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real montero 80%, DESTROYER 20%.
Real montero - DESTROYER 0:2

50e minuut.
Ascarrunz speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Díaz geeft de bal voor. Ribera maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real montero - DESTROYER 0:3

54e minuut.
Klungelig pakt Ortega de bal. Pierola is nu in balbezit. Ascarrunz verovert de bal door een tackle van achteren. Ascarrunz geeft een lange en hoge pass. Daar is Lopilato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orte bokst de bal weg.

56e minuut.
Melgarejo onderschept slim de pass. Moreno is nu in balbezit. Moreno passt de bal met de wreef. Ribera is nu in balbezit. Ribera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Viscarra rent richting de bal. Viscarra haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real montero - DESTROYER 0:4

62e minuut.
Saucedo verovert de bal door een tackle van achteren. Saucedo met een sublieme pass. Ribera heeft problemen om de bal te vangen. Ribera geeft een hoge lob. Viscarra springt en kopt de bal. Orte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Daar is Saucedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ascarrunz speelt de bal door. Moreno rent richting de bal. Moreno geeft een lange en hoge pass. Viscarra krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ascarrunz speelt de bal door. Klungelig pakt Díaz de bal. Díaz probeert naar een medespeler te passen. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Daar is Pierola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra passt de bal zonder na te denken. Daar is Ribera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lazcano geeft een hoge lob. Inworp. Díaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ascarrunz rent richting de bal. Ascarrunz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Viscarra is nu in balbezit. Lazcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra verovert de bal door een tackle van achteren. Viscarra geeft de bal voor. Orte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ascarrunz verovert de bal door een tackle van achteren. Ascarrunz speelt de bal door. Ribera rent richting de bal. Ribera draait met de bal, schiet en ... Orte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real montero - DESTROYER 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real montero 80%, DESTROYER 20%.
Real montero - DESTROYER 0:5