Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peñarol 22 Spαя†αиS F.C.
Normal Tactiek цонфиденце
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 45
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 48.9
weak Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Jee-Kwoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jee-Kwoon met een sublieme pass. Claros met een sublieme pass. Mabilog is nu in balbezit. Mabilog schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Albornos onderschept slim de pass. Albornos geeft de bal voor. Inworp. Han-Kon met een snelle inworp. Narynbaev geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mabilog heeft problemen om de bal te vangen. Mabilog schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol 22 - Spαя†αиS F.C. 0:1

5e minuut.
Jee-Kwoon is nu in balbezit. Albornos onderschept slim de pass. Albornos geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Claros neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jee-Kwoon rent richting de bal. Jee-Kwoon draait met de bal, schiet en ... Urey probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Daar is Vera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Claros is nu in balbezit. Claros passt de bal zonder na te denken. Jee-Kwoon rent richting de bal. Jee-Kwoon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mabilog passt de bal met de wreef. Daar is Albornos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barahona rent richting de bal. Barahona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol 22 - Spαя†αиS F.C. 0:2

10e minuut.
Magnelli is nu in balbezit. Mamani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magnelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klungelig pakt Mamani de bal. Magnelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jee-Kwoon is nu in balbezit. Jee-Kwoon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Yepez met een sublieme pass. Mabilog is nu in balbezit. Mabilog passt de bal in één keer door. Jee-Kwoon rent richting de bal. Jee-Kwoon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Narynbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Narynbaev speelt de bal door. Claros probeert naar een medespeler te passen. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Claros is nu in balbezit. Claros passt de bal zonder na te denken. Barahona is nu in balbezit. Barahona schiet op doel. Urey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol 22 - Spαя†αиS F.C. 0:3

17e minuut.
Barahona met een sublieme pass. Mabilog heeft problemen om de bal te vangen. Mabilog passt de bal met de wreef. Barahona is nu in balbezit. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Urey trapt de bal weg. Claros kan de bal niet met de borst controleren. Claros probeert naar een medespeler te passen. Jee-Kwoon rent richting de bal. Jee-Kwoon draait met de bal, schiet en ... Urey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Avarkeszi onderschept slim de pass. Han-Kon probeert naar een medespeler te passen. Mabilog is nu in balbezit. Mabilog draait met de bal, schiet en ... Urey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol 22 - Spαя†αиS F.C. 0:4

26e minuut.
Claros is nu in balbezit. Claros geeft een hoge lob. Albornos heeft problemen om de bal te vangen. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Han-Kon is nu in balbezit. Han-Kon geeft de bal voor. Mabilog is nu in balbezit. Jee-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kwoon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol 22 - Spαя†αиS F.C. 0:5

30e minuut.
Claros rent richting de bal. Claros geeft de bal voor. Jee-Kwoon is nu in balbezit. Barahona is nu in balbezit. Barahona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol 22 - Spαя†αиS F.C. 0:6

34e minuut.
Jee-Kwoon rent richting de bal. Yepez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jee-Kwoon raakt geblesseerd tijdens het duel. Barahona kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol 22 - Spαя†αиS F.C. 0:7

41e minuut.
Klungelig pakt Han-Kon de bal. Han-Kon geeft een hoge lob. Leigue rent richting de bal. Jee-Kwoon onderschept slim de pass. Jee-Kwoon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Narynbaev geeft een lange en hoge pass. Mabilog bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabilog geeft de bal voor. Klungelig pakt Barahona de bal. Barahona schiet op doel. Urey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Claros neemt de hoekschop. Mabilog maakt een snoekduik en kopt de bal. Urey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol 22 89%, Spαя†αиS F.C. 11%.
Peñarol 22 - Spαя†αиS F.C. 0:7

46e minuut.
Jee-Kwoon is nu in balbezit. Jee-Kwoon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yepez de bal. Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Han-Kon passt de bal met de wreef. Albornos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona onderschept slim de pass. Klungelig pakt Jee-Kwoon de bal. Jee-Kwoon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Narynbaev zal de hoekschop nemen. Barahona rent richting de bal. Mabilog bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabilog schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Borja met een sublieme pass. Retratov rent richting de bal. Retratov geeft een hoge lob. Barahona kan de bal niet met de borst controleren. Barahona draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roncal speelt de bal door. Mabilog heeft problemen om de bal te vangen. Mabilog draait met de bal, schiet en ... Urey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol 22 - Spαя†αиS F.C. 0:8

55e minuut.
Mamani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vincenti komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Narynbaev speelt de bal door. Jee-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kwoon passt de bal zonder na te denken. Barahona rent richting de bal. Barahona draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Magnelli onderschept slim de pass. Han-Kon is nu in balbezit. Han-Kon passt de bal met de wreef. Jee-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kwoon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Claros is nu in balbezit. Claros passt de bal in één keer door. Retratov met een sublieme pass. Jee-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kwoon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Yepez heeft problemen om de bal te vangen. Claros is nu in balbezit. Claros speelt de bal door. Mabilog is nu in balbezit. Mabilog schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Claros met een sublieme pass. Barahona is nu in balbezit. Mabilog rent richting de bal. Mabilog schiet op doel. Roncal probeert de bal aan de voet te houden. Urey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jee-Kwoon krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Urey speelt de bal door. Han-Kon kopt de bal weg. Daar is Jee-Kwoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barahona rent richting de bal. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jee-Kwoon heeft problemen om de bal te vangen. Jee-Kwoon probeert naar een medespeler te passen. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona haalt uit met een fantastische trap. Urey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol 22 - Spαя†αиS F.C. 0:9

89e minuut.
Han-Kon is nu in balbezit. Han-Kon probeert naar een medespeler te passen. Claros probeert naar een medespeler te passen. Barahona rent richting de bal. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol 22 - Spαя†αиS F.C. 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol 22 88%, Spαя†αиS F.C. 12%.
Peñarol 22 - Spαя†αиS F.C. 0:10