Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Colla Deportivo Motoyoé
Normal Tactiek arcade 3
47% Balbezit 53%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 46.8
weak Schieten very good
weak Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini rent richting de bal. Sevrini schiet op doel. Rivero probeert de bal aan de voet te houden. Hage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Colla - Deportivo Motoyoé 0:1

4e minuut.
Rojas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Calabi de bal. Bonilla met een sublieme pass. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bonilla kopt de bal weg. Rivero is nu in balbezit. Rivero passt de bal zonder na te denken. Sevrini is nu in balbezit. Sevrini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Colla - Deportivo Motoyoé 0:2

8e minuut.
Kromberg is nu in balbezit. Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kromberg begaat een overtreding. Kromberg krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ferrufino speelt de bal door. Rivero heeft problemen om de bal te vangen. Rivero speelt de bal door. Sevrini rent richting de bal. Sevrini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iturralde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonilla geeft de bal voor. Rivero krijgt zijn hoofd ertegen. Negrete heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrufino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Colla - Deportivo Motoyoé 0:3

15e minuut.
Laime met een sublieme pass. Rivero rent richting de bal. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini schiet op doel. Hage maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Colla - Deportivo Motoyoé 0:4

20e minuut.
Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla passt de bal met de wreef. Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrufino schiet op doel. Hage werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Colla - Deportivo Motoyoé 0:5

22e minuut.
Rivero is nu in balbezit. Ferrufino is nu in balbezit. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrufino is nu in balbezit. Ferrufino schiet op doel. Hage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Iturralde met de inworp. Bonilla geeft de bal voor. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Colla - Deportivo Motoyoé 0:6

27e minuut.
Kromberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Osuna komt het veld opgelopen. Bonilla met een snelle inworp. Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturralde passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sevrini de bal. Sevrini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Reynoso rent richting de bal. Reynoso geeft een hoge lob. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Colla - Deportivo Motoyoé 0:7

32e minuut.
Laime kopt de bal weg. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla passt de bal met de wreef. Ferrufino is nu in balbezit. Ferrufino draait met de bal, schiet en ... Hage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Colla - Deportivo Motoyoé 0:8

33e minuut.
Iturralde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonilla geeft een hoge lob. Klungelig pakt Negrete de bal. Sevrini is nu in balbezit. Sevrini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Klungelig pakt Antelo de bal. Iturralde met een sublieme pass. Klungelig pakt Ferrufino de bal. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Negrete probeert de bal aan de voet te houden. Daar is Mieres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iturralde neemt de hoekschop. Ferrufino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Etcheverry passt de bal zonder na te denken. Rivero rent richting de bal. Rivero passt de bal met de wreef. Sevrini rent richting de bal. Sevrini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bonilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sevrini heeft problemen om de bal te vangen. Rivero is nu in balbezit. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Hage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferrufino is nu in balbezit. Ferrufino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bonilla met een snelle inworp. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini geeft de bal voor. Rivero is nu in balbezit. Rivero schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Laime verovert de bal door een tackle van achteren. Laime probeert naar een medespeler te passen. Etcheverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturralde geeft een hoge lob. Sevrini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Colla 90%, Deportivo Motoyoé 10%.
Blue Colla - Deportivo Motoyoé 0:8

47e minuut.
Abecia probeert naar een medespeler te passen. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla geeft een hoge lob. Sevrini rent richting de bal. Sevrini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Colla - Deportivo Motoyoé 0:9

50e minuut.
Iturralde probeert de bal met de borst te controleren. Iturralde speelt de bal door. Rivero is nu in balbezit. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Hage werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Colla - Deportivo Motoyoé 0:10

53e minuut.
Rivero passt de bal met de wreef. Ferrufino rent richting de bal. Ferrufino passt de bal in één keer door. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini schiet op doel. Hage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Colla - Deportivo Motoyoé 0:11

55e minuut.
Abecia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrufino onderschept slim de pass. Ferrufino speelt de bal door. Rivero rent richting de bal. Rivero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Etcheverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etcheverry geeft een lange en hoge pass. Daar is Mieres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrufino is nu in balbezit. Ferrufino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Osuna heeft problemen om de bal te vangen. Iturralde geeft de bal voor. Sevrini kopt de bal weg. Ferrufino rent richting de bal. Ferrufino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Abecia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iturralde met een snelle inworp. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturralde passt de bal in één keer door. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bonilla speelt de bal door. Reynoso rent richting de bal. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla geeft een hoge lob. Sevrini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Colla - Deportivo Motoyoé 0:12

69e minuut.
Bonilla geeft een lange en hoge pass. Negrete heeft problemen om de bal te vangen. Negrete geeft een hoge lob. Iturralde geeft de bal voor. Sevrini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Colla - Deportivo Motoyoé 0:13

72e minuut.
Sevrini rent richting de bal. Rivero rent richting de bal. Rivero passt de bal in één keer door. Ferrufino heeft problemen om de bal te vangen. Ferrufino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sevrini onderschept slim de pass. Sevrini speelt de bal door. Rivero heeft problemen om de bal te vangen. Rivero draait met de bal, schiet en ... Hage probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Colla - Deportivo Motoyoé 0:14

77e minuut.
Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero passt de bal zonder na te denken. Sevrini rent richting de bal. Sevrini haalt uit met een fantastische trap. Hage maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Rivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivero speelt de bal door. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini verovert de bal door een tackle van achteren. Sevrini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rivero is nu in balbezit. Rivero passt de bal zonder na te denken. Ferrufino is nu in balbezit. Ferrufino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rivero probeert naar een medespeler te passen. Sevrini rent richting de bal. Mieres legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mieres krijgt een gele kaart. Sevrini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rivero neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hage werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Colla - Deportivo Motoyoé 0:15

88e minuut.
Mieres probeert de bal aan de voet te houden. Rivero kopt de bal weg. Saavedra heeft problemen om de bal te vangen. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini draait met de bal, schiet en ... Hage probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iturralde met een sublieme pass. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Colla 87%, Deportivo Motoyoé 13%.
Blue Colla - Deportivo Motoyoé 0:15