Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PNQURVO Peluche Caligari
343 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Lema met een sublieme pass. Pita is nu in balbezit. Pita met een sublieme pass. Capurro is nu in balbezit. Capurro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Francoso geeft een hoge lob. Magarino rent richting de bal. Magarino passt de bal met de wreef. Polanco rent richting de bal. Polanco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Almada probeert naar een medespeler te passen. Polanco rent richting de bal. Polanco passt de bal zonder na te denken. Calle rent richting de bal. Calle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Del Pozo probeert naar een medespeler te passen. Almada bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada met een sublieme pass. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Calle rent richting de bal. Calle passt de bal in één keer door. Almada rent richting de bal. Almada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PNQURVO - Peluche Caligari 1:0

36e minuut.
Polanco probeert naar een medespeler te passen. Calle met een sublieme pass. Almada is nu in balbezit. Almada draait met de bal, schiet en ... Daar is Francoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PNQURVO 42%, Peluche Caligari 58%.
PNQURVO - Peluche Caligari 1:0

56e minuut.
Klungelig pakt Calle de bal. López rent richting de bal. Calle onderschept slim de pass. Almada rent richting de bal. Almada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lema is nu in balbezit. Sica is nu in balbezit. Met opzet legt Lema zijn tegenspeler op de grond. Lema krijgt een gele kaart. Sica wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PNQURVO 59%, Peluche Caligari 41%.
PNQURVO - Peluche Caligari 1:0