Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
umpax YerBateR0s
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.3
matig Schieten slecht
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Marquina onderschept slim de pass. Esquivel is nu in balbezit. Marquina onderschept slim de pass. Marquina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Briones rent richting de bal. Cardella onderschept slim de pass. Cardella speelt de bal door. Pizarro rent richting de bal. Pizarro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
umpax - YerBateR0s 0:1

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marchese met de inworp. Pilay is nu in balbezit. Triviño verovert de bal door een tackle van achteren. Triviño haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Marquina verovert de bal door een tackle van achteren. Marquina met een sublieme pass. Iglesias met een sublieme pass. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
umpax - YerBateR0s 0:2

38e minuut.
Nebot speelt de bal door. San Lorenzo rent richting de bal. San Lorenzo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Triviño de bal. Triviño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cubero is nu in balbezit. Niuda verovert de bal door een tackle van achteren. Niuda passt de bal in één keer door. Marquina rent richting de bal. Marquina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: umpax 64%, YerBateR0s 36%.
umpax - YerBateR0s 0:2

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rondón trapt de bal weg van het doel. Cardella kopt de bal weg. Pizarro rent richting de bal. Pizarro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Niuda passt de bal met de wreef. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez geeft een hoge lob. Marquina heeft problemen om de bal te vangen. Marquina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Cardella is nu in balbezit. Nebot verovert de bal door een tackle van achteren. Nebot passt de bal met de wreef. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Quiroz geeft een lange en hoge pass. Nebot speelt de bal door. Rengifo probeert de bal aan de voet te houden. Cubero is nu in balbezit. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
umpax - YerBateR0s 1:2

83e minuut.
Cardella heeft problemen om de bal te vangen. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro passt de bal zonder na te denken. Marquina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Cubero passt de bal in één keer door. Quiroz speelt de bal door. Rengifo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Triviño rent richting de bal. Triviño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cubero draait met de bal, schiet en ... Riascos speelt de bal door. Marquina kopt de bal weg. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: umpax 54%, YerBateR0s 46%.
umpax - YerBateR0s 1:2