Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CENTRAL CITY Campeón de América
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Daar is Capurro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Núñez rent richting de bal. Gonzales begaat een overtreding. Gonzales krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Daar is Gonzales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez passt de bal zonder na te denken. Valdez rent richting de bal. Valdez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRAL CITY - Campeón de América 1:0

12e minuut.
Gonzales probeert naar een medespeler te passen. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Viguensa onderschept slim de pass. Viguensa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Chávez probeert naar een medespeler te passen. Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guaranda. Guaranda krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Acebo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaranda onderschept slim de pass. Viguensa rent richting de bal. Viguensa schiet op doel. Peñalosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CENTRAL CITY - Campeón de América 1:1

25e minuut.
Núñez heeft problemen om de bal te vangen. Guaranda is nu in balbezit. Guaranda passt de bal met de wreef. Viteri is nu in balbezit. Viteri speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Núñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez speelt de bal door. Valdez is nu in balbezit. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Guaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Viguensa rent richting de bal. Guaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Viguensa is nu in balbezit. Viguensa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRAL CITY 45%, Campeón de América 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CENTRAL CITY - Campeón de América 1:1

51e minuut.
Quiroga passt de bal zonder na te denken. Núñez is nu in balbezit. Núñez met een sublieme pass. Valdez is nu in balbezit. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Capurro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guaranda met de inworp. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRAL CITY - Campeón de América 2:1

69e minuut.
Núñez met een sublieme pass. Viteri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riascos. Riascos krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Núñez geeft een hoge lob. Doca speelt de bal door. Guaranda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valdez rent richting de bal. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Joya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRAL CITY 48%, Campeón de América 52%.
CENTRAL CITY - Campeón de América 2:1