Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azo F.C BELIX FC
541 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zurita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zurita met een sublieme pass. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azo F.C - BELIX FC 0:1

22e minuut.
Verón rent richting de bal. Verón met een sublieme pass. Sagrasela rent richting de bal. Guachimala rent richting de bal. Guachimala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. García Marquez met een harde bal richting middenveld. Tapia probeert de bal met de borst te controleren. Tapia geeft de bal voor. Zurita geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azo F.C 46%, BELIX FC 54%.
Azo F.C - BELIX FC 0:1

47e minuut.
Guachimala heeft problemen om de bal te vangen. Lucero is nu in balbezit. Lucero passt de bal met de wreef. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Cruz onderschept slim de pass. De la Cruz speelt de bal door. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balarezo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azo F.C 57%, BELIX FC 43%.
Azo F.C - BELIX FC 0:1