Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nipon katana Alborada 1era
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Ibarra is nu in balbezit. Ibarra passt de bal met de wreef. Subia is nu in balbezit. Gijón onderschept slim de pass. Gijón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nipon katana - Alborada 1era 1:0

3e minuut.
Gijón rent richting de bal. Gijón passt de bal zonder na te denken. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra draait met de bal, schiet en ... Subia probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
nipon katana - Alborada 1era 2:0

6e minuut.
Daar is García López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rentería onderschept slim de pass. Mercado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rentería roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rentería kan niet meer verder spelen. León komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Casco probeert naar een medespeler te passen. Garate bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martus. Garate is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solano wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
León met een sublieme pass. Casco heeft problemen om de bal te vangen. Casco speelt de bal door. Garate rent richting de bal. Garate draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt León de bal. Noroña rent richting de bal. Gijón speelt de bal door. Ibarra rent richting de bal. Ibarra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Aguinaga geeft de bal voor. Noroña kan de bal niet met de borst controleren. Noroña speelt de bal door. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Spencer probeert naar een medespeler te passen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. García López begaat een overtreding. Ortega raakt geblesseerd tijdens het duel. Astudillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Merchán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garate rent richting de bal. Garate draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Sarate rent richting de bal. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante geeft een lange en hoge pass. Garate bereikt de bal nog maar net als eerste. Garate haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nipon katana 64%, Alborada 1era 36%.
nipon katana - Alborada 1era 2:0

46e minuut.
Klungelig pakt Casco de bal. Garate bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gijón. Garate raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

56e minuut.
León passt de bal in één keer door. Pulí rent richting de bal. Pulí passt de bal met de wreef. Garate bereikt de bal nog maar net als eerste. Garate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ibarra rent richting de bal. Solano onderschept slim de pass. Solano geeft de bal voor. Sarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarate draait met de bal, schiet en ... Merchán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Klungelig pakt Mercado de bal. García López bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco is nu in balbezit. Novlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Novlasco geeft de bal voor. Olmedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olmedo probeert naar een medespeler te passen. Casco kopt de bal weg. Garate rent richting de bal. Garate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
León onderschept slim de pass. León probeert naar een medespeler te passen. Casco rent richting de bal. Casco draait met de bal, schiet en ... Merchán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nipon katana - Alborada 1era 2:1

88e minuut.
Ayovi heeft problemen om de bal te vangen. Noroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Noroña geeft een lange en hoge pass. Gijón rent richting de bal. Gijón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nipon katana - Alborada 1era 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nipon katana 52%, Alborada 1era 48%.
nipon katana - Alborada 1era 3:1