Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Club La Furya Roja
Normal Tactiek Attack
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 30.8
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Mesías rent richting de bal. Rau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rau passt de bal met de wreef. Lutsishin is nu in balbezit. Lutsishin schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Guachiculca rent richting de bal. Nichaev verovert de bal door een tackle van achteren. Nichaev passt de bal zonder na te denken. Balgimbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balgimbaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Club - La Furya Roja 0:1

14e minuut.
Nichaev heeft problemen om de bal te vangen. Quishpe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tanoi. Tanoi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Zanchetta is nu in balbezit. Quishpe is nu in balbezit. Quishpe passt de bal met de wreef. Rosula rent richting de bal. Rosula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Karabash zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tanoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoi geeft de bal voor. Lutsishin is nu in balbezit. Lutsishin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Club - La Furya Roja 0:2

30e minuut.
Núñez met een sublieme pass. Nichaev kopt de bal weg. Rau probeert naar een medespeler te passen. Balgimbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balgimbaev schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Club - La Furya Roja 0:3

33e minuut.
Klungelig pakt Rau de bal. Rau geeft een lange en hoge pass. Moreno kan de bal niet met de borst controleren. Balgimbaev rent richting de bal. Balgimbaev haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Klungelig pakt Moreno de bal. Balgimbaev rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Moreno ... Strafschop! Moreno is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Balgimbaev raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Balgimbaev neemt zijn aanloop. Núñez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Club - La Furya Roja 0:4

44e minuut.
García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rau begaat een overtreding. García Mina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alban komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Club 65%, La Furya Roja 35%.
Dinamo Club - La Furya Roja 0:4

47e minuut.
Lutsishin met een sublieme pass. Rau is nu in balbezit. Rau speelt de bal door. Balgimbaev rent richting de bal. Balgimbaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Karabash passt de bal in één keer door. Rau rent richting de bal. Rau probeert naar een medespeler te passen. Lutsishin is nu in balbezit. Lutsishin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Club - La Furya Roja 0:5

59e minuut.
García Mina met een snelle inworp. Guachiculca is nu in balbezit. Rau speelt de bal door. Balgimbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balgimbaev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nichaev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sukristov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukristov geeft de bal voor. Balgimbaev is nu in balbezit. Balgimbaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Karabash passt de bal met de wreef. Rau is nu in balbezit. Rau passt de bal zonder na te denken. Balgimbaev is nu in balbezit. Balgimbaev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Club 65%, La Furya Roja 35%.
Dinamo Club - La Furya Roja 0:5