Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TATA F.C. cris
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 24.4
zwak Schieten waardeloos
matig Passen slecht
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Cruz passt de bal in één keer door. Novella rent richting de bal. Met opzet legt Chimbo zijn tegenspeler op de grond. Chimbo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Caramba geeft de bal voor. Calisto rent richting de bal. Yllescas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yllescas krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Caramba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta verovert de bal door een tackle van achteren. Novella rent richting de bal. López Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. López Pérez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Carvallo passt de bal met de wreef. Daar is Villalta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carvallo. Carvallo krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Klungelig pakt López Pérez de bal. López Pérez met een sublieme pass. Minda probeert naar een medespeler te passen. López Pérez is nu in balbezit. López Pérez schiet op doel. De la Torre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mayta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayta haalt uit met een fantastische trap. De la Torre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Minda passt de bal met de wreef. Novella is nu in balbezit. Novella met een sublieme pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Serapeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arreaga passt de bal zonder na te denken. Yllescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Yllescas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - cris 1:0

43e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz rent richting de bal. Calisto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cruz raakt geblesseerd tijdens het duel. Yllescas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. López bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - cris 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TATA F.C. 51%, cris 49%.
TATA F.C. - cris 2:0

61e minuut.
Estupiñán bereikt de bal nog maar net als eerste. Estupiñán geeft een lange en hoge pass. Veloz probeert de bal aan de voet te houden. López Pérez is nu in balbezit. López Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Calisto geeft een hoge lob. Quesada kopt de bal weg. Novella probeert naar een medespeler te passen. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel. López bokst de bal weg.

70e minuut.
Quiroz rent richting de bal. Macias begaat een overtreding. Quiroz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quiroz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Amor heeft problemen om de bal te vangen. Serapeda is nu in balbezit. Serapeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Quesada rent richting de bal. López Pérez onderschept slim de pass. Novella is nu in balbezit. López Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. López Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Caramba bereikt de bal nog maar net als eerste. Estupiñán verovert de bal door een tackle van achteren. Estupiñán passt de bal in één keer door. López Pérez is nu in balbezit. López Pérez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Yllescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Estupiñán verovert de bal door een tackle van achteren. Estupiñán met een sublieme pass. López Pérez rent richting de bal. López Pérez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TATA F.C. 53%, cris 47%.
TATA F.C. - cris 2:0