Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayer Leverkusen 04 GALÁCTICOS. F. C.
Falso 9 Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 28.3
weak Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen average


7e minuut.
Peñafiel rent richting de bal. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica probeert naar een medespeler te passen. Nalquesta rent richting de bal. Nalquesta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer Leverkusen 04 - GALÁCTICOS. F. C. 0:1

10e minuut.
Bešenji onderschept slim de pass. Bešenji geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zibla de bal. Nalquesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalquesta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bešenji geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bica rent richting de bal. Suero bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bonifaz geeft een lange en hoge pass. Bucarám bereikt de bal nog maar net als eerste. Monte speelt de bal door. Parda is nu in balbezit. Parda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Rodas is nu in balbezit. Peñafiel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rodas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parda legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Métais maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayer Leverkusen 04 - GALÁCTICOS. F. C. 1:1

24e minuut.
Sáez is nu in balbezit. Nalquesta verovert de bal door een tackle van achteren. Nalquesta probeert naar een medespeler te passen. Suero rent richting de bal. Suero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Bica onderschept slim de pass. Zibla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica onderschept slim de pass. Nalquesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalquesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer Leverkusen 04 - GALÁCTICOS. F. C. 1:2

31e minuut.
Peñafiel heeft problemen om de bal te vangen. Rubinstein is nu in balbezit. Rubinstein speelt de bal door. Nalquesta is nu in balbezit. Nalquesta geeft een hoge lob. Peñaranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer Leverkusen 04 58%, GALÁCTICOS. F. C. 42%.
Bayer Leverkusen 04 - GALÁCTICOS. F. C. 1:2

47e minuut.
Nalquesta geeft een hoge lob. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero onderschept slim de pass. Suero schiet op doel. Peñaranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer Leverkusen 04 - GALÁCTICOS. F. C. 1:3

47e minuut.
Parda speelt de bal door. Nalquesta rent richting de bal. Nalquesta passt de bal in één keer door. Suero bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero passt de bal in één keer door. Peñaranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nalquesta rent richting de bal. Nalquesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer Leverkusen 04 - GALÁCTICOS. F. C. 1:4

50e minuut.
Bešenji passt de bal zonder na te denken. Sáez is nu in balbezit. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero haalt uit met een fantastische trap. Peñaranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Vanzini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quiroga komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Ledesma kopt de bal weg. Bešenji rent richting de bal. Bešenji met een sublieme pass. Nalquesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalquesta draait met de bal, schiet en ... Peñaranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Nalquesta kopt de bal weg. Klungelig pakt Bica de bal. Suero rent richting de bal. Nalquesta is nu in balbezit. Nalquesta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer Leverkusen 04 75%, GALÁCTICOS. F. C. 25%.
Bayer Leverkusen 04 - GALÁCTICOS. F. C. 1:4