Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IDOLOBSC Halcones Galácticos F.C.
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 27.2
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Tarira geeft een lange en hoge pass. Machaca kopt de bal weg. Daar is Asencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguinaga rent richting de bal. Aguinaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Díaz Martinez is nu in balbezit. Machaca begaat een overtreding. Díaz Martinez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pulí zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Porozo is nu in balbezit. Porozo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gadnay geeft een lange en hoge pass. Pulí kopt de bal weg. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zevallos is nu in balbezit. Zevallos haalt uit met een fantastische trap. Escobar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Porozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaviedes verovert de bal door een tackle van achteren. Pulí onderschept slim de pass. Porozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Porozo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Machaca is nu in balbezit. Pulí rent richting de bal. Machaca probeert naar een medespeler te passen. Lumus rent richting de bal. Lumus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDOLOBSC 45%, Halcones Galácticos F.C. 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IDOLOBSC - Halcones Galácticos F.C. 0:0

48e minuut.
Gadnay geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conejo met de inworp. Viera probeert de bal met de borst te controleren. Viera geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Aguinaga onderschept slim de pass. Aguinaga met een sublieme pass. Lumus rent richting de bal. Lumus haalt uit met een fantastische trap. Siguencia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IDOLOBSC - Halcones Galácticos F.C. 1:0

59e minuut.
Pulí probeert naar een medespeler te passen. Asencio geeft een hoge lob. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zevallos geeft een hoge lob. Yépez heeft problemen om de bal te vangen. Escobar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Porozo is nu in balbezit. Porozo haalt uit met een fantastische trap. Valenzuela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tarira rent richting de bal. Tarira geeft een lange en hoge pass. Porozo rent richting de bal. Porozo schiet op doel. Escobar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IDOLOBSC - Halcones Galácticos F.C. 1:1

74e minuut.
Díaz Martinez passt de bal met de wreef. Zevallos is nu in balbezit. Zevallos met een sublieme pass. Porozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Porozo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IDOLOBSC - Halcones Galácticos F.C. 1:2

76e minuut.
Asencio passt de bal in één keer door. Conejo rent richting de bal. Gadnay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gadnay krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ciempes met de inworp. Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulí legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pulí krijgt een gele kaart. Aguinaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lumus neemt zijn aanloop. Siguencia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IDOLOBSC - Halcones Galácticos F.C. 2:2

81e minuut.
Asencio met de inworp. Pulí rent richting de bal. Pulí probeert naar een medespeler te passen. Zevallos rent richting de bal. Zevallos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Conejo geeft een lange en hoge pass. Díaz Martinez rent richting de bal. Porozo is nu in balbezit. Porozo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IDOLOBSC - Halcones Galácticos F.C. 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDOLOBSC 71%, Halcones Galácticos F.C. 29%.
IDOLOBSC - Halcones Galácticos F.C. 2:3