Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Espoli Fc Unicornios Felices♥
Normal Tactiek fer
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 29.1
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


8e minuut.
Chuta met een sublieme pass. Palacios controleert de bal met de borst. Rondón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios schiet op doel. Dumas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Espoli Fc - Unicornios Felices♥ 0:1

10e minuut.
Rondón onderschept slim de pass. Chuta onderschept slim de pass. Chuta passt de bal zonder na te denken. Palacios rent richting de bal. Palacios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Quiroga geeft een lange en hoge pass. Palacios kopt de bal weg. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga schiet op doel. Dumas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Mezey verovert de bal door een tackle van achteren. Filipeli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mezey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mezey zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Palacios is nu in balbezit. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dumas trapt de bal weg van het doel. Palacios is nu in balbezit. Rondón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dumas probeert wanhopig de bal te grijpen. Arteaga rent richting de bal. Arteaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Espoli Fc - Unicornios Felices♥ 0:2

36e minuut.
Palacios probeert naar een medespeler te passen. Vergara is nu in balbezit. Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga schiet op doel. Dumas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Espoli Fc - Unicornios Felices♥ 0:3

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arteaga zal de hoekschop nemen. Palacios rent richting de bal. Palacios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Espoli Fc - Unicornios Felices♥ 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espoli Fc 58%, Unicornios Felices♥ 42%.
Espoli Fc - Unicornios Felices♥ 0:4

46e minuut.
Chuta probeert naar een medespeler te passen. Quiroga probeert naar een medespeler te passen. Rondón is nu in balbezit. Mezey onderschept slim de pass. Mezey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vergara met een harde bal richting middenveld. Filipeli kopt de bal weg. Rondón heeft problemen om de bal te vangen. Palacios is nu in balbezit. Palacios haalt uit met een fantastische trap. Dumas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Guaranda passt de bal zonder na te denken. Chuta rent richting de bal. Chuta passt de bal in één keer door. Daar is Palacios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara geeft de bal voor. Sagastegui kopt de bal weg. Arteaga rent richting de bal. Arteaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Espoli Fc - Unicornios Felices♥ 0:5

69e minuut.
Matamoros probeert naar een medespeler te passen. Filipeli heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga rent richting de bal. Klungelig pakt Arteaga de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. Dumas bokst de bal weg.

74e minuut.
Mezey kopt de bal weg. Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal met de wreef. Daar is Palacios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sagastegui rent richting de bal. Sagastegui geeft een lange en hoge pass. Vergara probeert de bal aan de voet te houden. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reynoso met de inworp. Rondón rent richting de bal. Palacios onderschept slim de pass. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Peñaherrera trapt de bal weg van het doel. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios draait met de bal, schiet en ... Dumas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dumas speelt de bal door. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espoli Fc 70%, Unicornios Felices♥ 30%.
Espoli Fc - Unicornios Felices♥ 0:5