Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reales Chullas Qnkita
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
7 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 41.8
poor Schieten very good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Carabalí verovert de bal door een tackle van achteren. Carabalí passt de bal met de wreef. Hernández is nu in balbezit. Hernández schiet op doel. Nieto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - Qnkita 0:1

9e minuut.
Anangono trapt de bal weg van het doel. Melo is nu in balbezit. Melo geeft een lange en hoge pass. Hernández rent richting de bal. Hernández haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Guevara passt de bal zonder na te denken. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nebot krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Ruthalia geeft een hoge lob. Paz met een sublieme pass. Daar is Gaona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebot rent richting de bal. Nebot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Paz kopt de bal weg. Daar is Serapeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carabalí speelt de bal door. Nebot is nu in balbezit. Nebot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Matamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo verovert de bal door een tackle van achteren. Melo met een sublieme pass. Nebot is nu in balbezit. Nebot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nieto trapt de bal weg. Pozo heeft problemen om de bal te vangen. Melo probeert naar een medespeler te passen. Hernández is nu in balbezit. Hernández draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - Qnkita 0:2

27e minuut.
Hernández passt de bal met de wreef. Melo is nu in balbezit. Melo passt de bal zonder na te denken. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - Qnkita 0:3

29e minuut.
Zamorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara geeft een hoge lob. Hernández rent richting de bal. Hernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - Qnkita 0:4

35e minuut.
Carabalí rent richting de bal. Carabalí passt de bal met de wreef. Nebot rent richting de bal. Nebot draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Anangono de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - Qnkita 0:5

37e minuut.
Melo met een sublieme pass. Hernández is nu in balbezit. Hernández passt de bal zonder na te denken. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot schiet op doel. Nieto bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Melo zal de hoekschop nemen. Nieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - Qnkita 0:6

41e minuut.
Melo met een sublieme pass. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández met een sublieme pass. Nebot is nu in balbezit. Nebot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - Qnkita 0:7

45e minuut.
Carabalí met een sublieme pass. Hernández is nu in balbezit. Carabalí speelt de bal door. Daar is Nebot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hernández is nu in balbezit. Hernández haalt uit met een fantastische trap. Nieto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - Qnkita 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales Chullas 69%, Qnkita 31%.
Reales Chullas - Qnkita 0:8

49e minuut.
Melo speelt de bal door. Ruthalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruthalia met een sublieme pass. Carabalí rent richting de bal. Carabalí geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - Qnkita 0:9

53e minuut.
Carabalí verovert de bal door een tackle van achteren. Carabalí speelt de bal door. Hernández speelt de bal door. Nebot is nu in balbezit. Nebot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - Qnkita 0:10

55e minuut.
Nebot rent richting de bal. Anangono is nu in balbezit. Anangono geeft een lange en hoge pass. Nebot geeft de bal voor. Hernández krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nieto met een harde bal richting middenveld. Carabalí met een sublieme pass. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Guevara met een snelle inworp. Nebot is nu in balbezit. Nebot geeft de bal voor. Hernández is nu in balbezit. Hernández draait met de bal, schiet en ... Nieto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gaona de bal. Nebot is nu in balbezit. Nebot schiet op doel. Anangono probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - Qnkita 0:11

75e minuut.
Anangono is nu in balbezit. Nebot verovert de bal door een tackle van achteren. Nebot geeft een hoge lob. Hernández is nu in balbezit. Hernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - Qnkita 0:12

76e minuut.
Pozo passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Victoras met de inworp. Guevara rent richting de bal. Guevara geeft een lange en hoge pass. Nieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales Chullas 72%, Qnkita 28%.
Reales Chullas - Qnkita 0:12