Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sundernland AFC Deportivo Quito
Normal Tactiek 442 sdq
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 31
weak Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen average


12e minuut.
Manda passt de bal met de wreef. Román heeft problemen om de bal te vangen. Román passt de bal met de wreef. Tello is nu in balbezit. Tello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sundernland AFC - Deportivo Quito 0:1

18e minuut.
Tello rent richting de bal. Tello passt de bal met de wreef. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sundernland AFC - Deportivo Quito 0:2

29e minuut.
Sanguinetti geeft een hoge lob. Daar is Bayas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Román is nu in balbezit. Román schiet op doel. Larramendi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sundernland AFC - Deportivo Quito 0:3

30e minuut.
Garcés met een sublieme pass. Pereyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello onderschept slim de pass. Tello schiet op doel. Larramendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Manda is nu in balbezit. Manda geeft een lange en hoge pass. Eguiguren heeft problemen om de bal te vangen. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguiguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Román onderschept slim de pass. Román schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sundernland AFC 58%, Deportivo Quito 42%.
Sundernland AFC - Deportivo Quito 0:3

49e minuut.
Klungelig pakt Durán de bal. Pereyra is nu in balbezit. Pereyra passt de bal zonder na te denken. Garcés is nu in balbezit. Garcés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Laurino bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurino geeft een hoge lob. Román is nu in balbezit. Román haalt uit met een fantastische trap. Larramendi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sundernland AFC - Deportivo Quito 0:4

54e minuut.
Manda rent richting de bal. Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso speelt de bal door. Tello heeft problemen om de bal te vangen. Tello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laurino met een snelle inworp. Tello rent richting de bal. Tello haalt uit met een fantastische trap. Larramendi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

58e minuut.
Tello controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Larramendi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cárdenas kopt de bal weg. Román is nu in balbezit. Román schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sanguinetti passt de bal zonder na te denken. Cárdenas met een sublieme pass. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello rent richting de bal. Tello draait met de bal, schiet en ... Larramendi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Eguiguren de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cárdenas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Román is nu in balbezit. Román schiet op doel. Larramendi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sundernland AFC - Deportivo Quito 0:5

73e minuut.
Laurino speelt de bal door. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Román is nu in balbezit. Román draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas speelt de bal door. Laurino met een sublieme pass. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Manda kopt de bal weg. Daar is Román, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Román passt de bal in één keer door. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas geeft een hoge lob. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Román rent richting de bal. Román draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Román rent richting de bal. Román passt de bal zonder na te denken. Tello rent richting de bal. Tello draait met de bal, schiet en ... Larramendi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sundernland AFC - Deportivo Quito 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sundernland AFC 62%, Deportivo Quito 38%.
Sundernland AFC - Deportivo Quito 0:6