Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MUCHACHOS F.C Centauros S.C.
Attack Tactiek seguro3
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 39.5
weak Schieten solid
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Parda geeft een hoge lob. Inworp. Bertochi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Naulas is nu in balbezit. Naulas passt de bal in één keer door. Bertochi met een sublieme pass. Díaz de Nibela rent richting de bal. Díaz de Nibela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rodriguez Rentería onderschept slim de pass. Naulas onderschept slim de pass. Bertochi speelt de bal door. Moreno is nu in balbezit. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Valarezo probeert naar een medespeler te passen. Bertochi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertochi probeert naar een medespeler te passen. Moreno rent richting de bal. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUCHACHOS F.C - Centauros S.C. 0:1

19e minuut.
Beltrand is nu in balbezit. Beltrand probeert naar een medespeler te passen. Díaz de Nibela is nu in balbezit. Valarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valarezo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Moreno rent richting de bal. Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Díaz de Nibela is nu in balbezit. Díaz de Nibela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUCHACHOS F.C - Centauros S.C. 0:2

25e minuut.
Bertochi rent richting de bal. Bertochi passt de bal met de wreef. Díaz de Nibela is nu in balbezit. Díaz de Nibela draait met de bal, schiet en ... Altamirano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Almada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Bertochi onderschept slim de pass. Bertochi passt de bal zonder na te denken. Valarezo is nu in balbezit. Valarezo haalt uit met een fantastische trap. Altamirano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beltrand geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moreno springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUCHACHOS F.C - Centauros S.C. 0:3

33e minuut.
Moreno passt de bal in één keer door. Díaz de Nibela is nu in balbezit. Díaz de Nibela draait met de bal, schiet en ... Altamirano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Almada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUCHACHOS F.C - Centauros S.C. 0:4

34e minuut.
Acosta geeft een lange en hoge pass. Bertochi kopt de bal weg. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUCHACHOS F.C - Centauros S.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUCHACHOS F.C 68%, Centauros S.C. 32%.
MUCHACHOS F.C - Centauros S.C. 0:5

46e minuut.
Valarezo met een sublieme pass. Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Moreno passt de bal in één keer door. Díaz de Nibela is nu in balbezit. Díaz de Nibela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUCHACHOS F.C - Centauros S.C. 0:6

54e minuut.
Ruiz speelt de bal door. Naulas is nu in balbezit. Naulas passt de bal met de wreef. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bertochi passt de bal met de wreef. Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno met een sublieme pass. Valarezo rent richting de bal. Valarezo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valarezo verovert de bal door een tackle van achteren. Valarezo passt de bal in één keer door. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUCHACHOS F.C - Centauros S.C. 0:7

67e minuut.
Díaz de Nibela kopt de bal weg. Beltrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza is nu in balbezit. Beltrand onderschept slim de pass. Beltrand geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Moreno passt de bal met de wreef. Plaza rent richting de bal. Valarezo onderschept slim de pass. Díaz de Nibela rent richting de bal. Díaz de Nibela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUCHACHOS F.C - Centauros S.C. 0:8

75e minuut.
Daar is Copin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copin passt de bal in één keer door. Ruiz probeert de bal met de borst te controleren. Moreno rent richting de bal. Moreno haalt uit met een fantastische trap. Almada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Bertochi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Copin rent richting de bal. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Moreno probeert naar een medespeler te passen. Díaz de Nibela heeft problemen om de bal te vangen. Valarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz de Nibela is nu in balbezit. Díaz de Nibela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUCHACHOS F.C - Centauros S.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUCHACHOS F.C 75%, Centauros S.C. 25%.
MUCHACHOS F.C - Centauros S.C. 0:9