Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Galácticos C.D Asencio
Normal Tactiek ascenso
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 43.6
weak Schieten excellent
poor Passen very good
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Marcet speelt de bal door. Zumba rent richting de bal. Sosa Recho is nu in balbezit. Zumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumba draait met de bal, schiet en ... Paal! Oña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Marcet met een snelle inworp. Zumba is nu in balbezit. Zumba passt de bal in één keer door. Abril is nu in balbezit. Abril haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Galácticos - C.D Asencio 0:1

16e minuut.
Monteros geeft de bal voor. Rubio geeft een lange en hoge pass. Marcet kopt de bal weg. Zumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Burneo speelt de bal door. Zumba is nu in balbezit. Zumba passt de bal met de wreef. Abril rent richting de bal. Abril schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sosa Recho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rehermann komt het veld opgelopen.

22e minuut.
De la Barrera heeft problemen om de bal te vangen. De la Barrera geeft een lange en hoge pass. Cienfuejo heeft problemen om de bal te vangen. Zumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Burneo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De la Barrera de bal. De la Barrera passt de bal zonder na te denken. Abril bereikt de bal nog maar net als eerste. Abril haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Abril kopt de bal weg. Daar is Pineira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zumba rent richting de bal. Zumba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Galácticos - C.D Asencio 0:2

34e minuut.
De la Barrera rent richting de bal. De la Barrera probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Curtina de bal onder controle te krijgen. Abril is nu in balbezit. Abril schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Galácticos - C.D Asencio 0:3

37e minuut.
Rehermann passt de bal in één keer door. Zumba rent richting de bal. Zumba schiet op doel. Pineira probeert de bal aan de voet te houden. Oña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Galácticos - C.D Asencio 0:4

41e minuut.
De la Barrera speelt de bal door. Zumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Abril rent richting de bal. Abril schiet op doel. Oña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Galácticos - C.D Asencio 0:5

43e minuut.
Martínez Mina probeert naar een medespeler te passen. Velásquez geeft de bal voor. Abril is nu in balbezit. Abril draait met de bal, schiet en ... Oña werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
De la Barrera met een snelle inworp. Klungelig pakt Burneo de bal. Burneo geeft een hoge lob. Zumba is nu in balbezit. Zumba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Galácticos - C.D Asencio 0:6

45e minuut.
Burneo geeft een lange en hoge pass. Rubio geeft een hoge lob. Zumba rent richting de bal. Zumba draait met de bal, schiet en ... Oña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Galácticos - C.D Asencio 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Galácticos 72%, C.D Asencio 28%.
Halcones Galácticos - C.D Asencio 0:7

48e minuut.
Rubio passt de bal zonder na te denken. De la Barrera is nu in balbezit. De la Barrera met een sublieme pass. Abril rent richting de bal. Abril geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Marcet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abril de bal. Burneo bereikt de bal nog maar net als eerste. Burneo haalt uit met een fantastische trap. Monteros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Galácticos - C.D Asencio 0:8

52e minuut.
Marcet bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcet passt de bal zonder na te denken. Abril is nu in balbezit. Zumba rent richting de bal. Zumba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De la Barrera rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Abril onderschept slim de pass. De la Barrera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Curtina. Curtina krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De la Barrera met een snelle inworp. Burneo rent richting de bal. Burneo speelt de bal door. Abril rent richting de bal. Abril schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Galácticos - C.D Asencio 0:9

69e minuut.
Rivera rent richting de bal. Rivera speelt de bal door. Rubio probeert naar een medespeler te passen. Rivera heeft problemen om de bal te vangen. Rivera geeft een hoge lob. Oña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oña speelt de bal door. De la Barrera kopt de bal weg. Abril is nu in balbezit. Abril haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Marcet met een snelle inworp. Klungelig pakt Rivera de bal. Rivera met een sublieme pass. Zumba rent richting de bal. Zumba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Zumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehermann rent richting de bal. Rehermann speelt de bal door. Abril is nu in balbezit. Abril haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Zumba passt de bal zonder na te denken. Rehermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehermann passt de bal in één keer door. Abril is nu in balbezit. Abril schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rivera geeft een lange en hoge pass. Oña speelt de bal door. Daar is Marcet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcet haalt uit met een fantastische trap. Oña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcet rent richting de bal. Marcet passt de bal zonder na te denken. Rehermann is nu in balbezit. Rehermann schiet op doel. Oña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Galácticos 88%, C.D Asencio 12%.
Halcones Galácticos - C.D Asencio 0:9