Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Altos Serranos F.C BRANCOS
Normal Tactiek ZIDANE
36% Balbezit 64%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 47.1
poor Schieten good
unsatisfactory Passen solid
hopeless Verdedigen average


4e minuut.
Bailón probeert de bal met de borst te controleren. Pelizzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Pelizzaro speelt de bal door. Aranda rent richting de bal. Aranda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mircea met de inworp. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov geeft een hoge lob. Daar is Aranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov geeft een lange en hoge pass. Daar is Rosales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranda is nu in balbezit. Aranda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altos Serranos - F.C BRANCOS 0:1

9e minuut.
Aranda passt de bal in één keer door. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Valenzuela zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Valenzuela moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Valenzuela schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Pelizzaro passt de bal zonder na te denken. Bailón is nu in balbezit. Konopecki onderschept slim de pass. Daar is Aranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Altos Serranos - F.C BRANCOS 0:2

20e minuut.
Bailón geeft de bal voor. Inworp. Topalov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konopecki heeft problemen om de bal te vangen. Konopecki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bailón is nu in balbezit. Mircea verovert de bal door een tackle van achteren. Mircea met een sublieme pass. Aranda is nu in balbezit. Aranda draait met de bal, schiet en ... Porozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Guadamud passt de bal in één keer door. Quistima bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea verovert de bal door een tackle van achteren. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki draait met de bal, schiet en ... Porozo bokst de bal weg.

27e minuut.
Doeltrap. Escorza met een harde bal richting middenveld. Mircea kopt de bal weg. Aranda rent richting de bal. Aranda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Konopecki is nu in balbezit. Porozo probeert naar een medespeler te passen. Mircea kopt de bal weg. Aranda heeft problemen om de bal te vangen. Aranda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Topalov zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Quistima de bal. Galinho rent richting de bal. Galinho schiet op doel. Porozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Altos Serranos - F.C BRANCOS 0:3

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Rosales de bal onder controle te krijgen. Mircea is nu in balbezit. Mircea passt de bal met de wreef. Topalov heeft problemen om de bal te vangen. Topalov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Altos Serranos - F.C BRANCOS 0:4

41e minuut.
Aranda rent richting de bal. Aranda passt de bal zonder na te denken. Daar is Konopecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konopecki draait met de bal, schiet en ... Porozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altos Serranos - F.C BRANCOS 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altos Serranos 88%, F.C BRANCOS 12%.
Altos Serranos - F.C BRANCOS 0:5

48e minuut.
Galinho geeft een hoge lob. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda passt de bal zonder na te denken. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altos Serranos - F.C BRANCOS 0:6

49e minuut.
Morena speelt de bal door. Bailón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailón met een sublieme pass. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Pelizzaro de bal. Pelizzaro passt de bal zonder na te denken. Aranda rent richting de bal. Aranda haalt uit met een fantastische trap. Porozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Altos Serranos - F.C BRANCOS 0:7

55e minuut.
Daar is Topalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topalov geeft een lange en hoge pass. Pelizzaro is nu in balbezit. Konopecki rent richting de bal. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. Porozo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Daar is Bădălan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădălan probeert naar een medespeler te passen. Pelizzaro geeft een lange en hoge pass. Aranda is nu in balbezit. Aranda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Porozo met een harde bal richting middenveld. Mircea kopt de bal weg. Aranda heeft problemen om de bal te vangen. Konopecki rent richting de bal. Konopecki draait met de bal, schiet en ... Porozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bailón is nu in balbezit. Konopecki onderschept slim de pass. Konopecki passt de bal zonder na te denken. Aranda rent richting de bal. Aranda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pelizzaro geeft de bal voor. Topalov heeft problemen om de bal te vangen. Topalov met een sublieme pass. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Porozo trapt de bal weg van het doel. Mircea kopt de bal weg. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki draait met de bal, schiet en ... Porozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Altos Serranos - F.C BRANCOS 0:8

69e minuut.
Klungelig pakt Galinho de bal. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki passt de bal zonder na te denken. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bădălan kan de bal niet met de borst controleren. Bădălan probeert naar een medespeler te passen. Pelizzaro met een sublieme pass. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Konopecki geeft een hoge lob. Escorza kopt de bal weg. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki draait met de bal, schiet en ... Porozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altos Serranos - F.C BRANCOS 0:9

82e minuut.
Bădălan met de inworp. Daar is Pelizzaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelizzaro met een sublieme pass. Konopecki rent richting de bal. Konopecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Topalov met een sublieme pass. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki probeert naar een medespeler te passen. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Altos Serranos - F.C BRANCOS 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altos Serranos 91%, F.C BRANCOS 9%.
Altos Serranos - F.C BRANCOS 0:10