Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chonqui FC Màs que fu
442 Tactiek 240619-352
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 32.7
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Cajape geeft de bal voor. Klungelig pakt Valdos de bal. Valdos speelt de bal door. Hernández rent richting de bal. Hernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonqui FC - Màs que fu 0:1

12e minuut.
Naranjo geeft de bal voor. Macas rent richting de bal. Alvarez onderschept slim de pass. Alvarez draait met de bal, schiet en ... Asunción probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Valdos rent richting de bal. Naranjo onderschept slim de pass. Tello begaat een overtreding. Tello krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández passt de bal in één keer door. Valdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdos haalt uit met een fantastische trap. Venegas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonqui FC - Màs que fu 0:2

24e minuut.
Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Palomino de bal. Hernández rent richting de bal. Hernández draait met de bal, schiet en ... Venegas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonqui FC - Màs que fu 0:3

24e minuut.
Valdos is nu in balbezit. Alvarez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valdos. Valdos krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Valdos geeft een hoge lob. Valdos probeert de bal aan de voet te houden. Andino probeert naar een medespeler te passen. Hernández rent richting de bal. Hernández draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gutiérrez geeft een hoge lob. Macas kopt de bal weg. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández haalt uit met een fantastische trap. Venegas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonqui FC - Màs que fu 0:4

40e minuut.
Andino kopt de bal weg. Hernández is nu in balbezit. Palomino rent richting de bal. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonqui FC - Màs que fu 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonqui FC 67%, Màs que fu 33%.
Chonqui FC - Màs que fu 0:5

51e minuut.
Asunción geeft een lange en hoge pass. Valdos kopt de bal weg. Palomino controleert de bal met de borst. Hernández rent richting de bal. Hernández draait met de bal, schiet en ... Venegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonqui FC - Màs que fu 0:6

71e minuut.
Zurita met de inworp. Valdos heeft problemen om de bal te vangen. Valdos geeft de bal voor. Hernández rent richting de bal. Hernández draait met de bal, schiet en ... Venegas bokst de bal weg.

74e minuut.
Andino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andino passt de bal in één keer door. Naranjo rent richting de bal. Hernández onderschept slim de pass. Hernández draait met de bal, schiet en ... Venegas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Macas geeft een lange en hoge pass. Sacarías probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hernández rent richting de bal. Hernández schiet op doel. Venegas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonqui FC - Màs que fu 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonqui FC 84%, Màs que fu 16%.
Chonqui FC - Màs que fu 0:7