Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Volantes Gordos Cárabos Futbol Club
Normal Tactiek 4`4`2
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 41.3
slecht Schieten solide
zwak Passen goed
zwak Verdedigen slecht


11e minuut.
Jordan speelt de bal door. Marcet rent richting de bal. Jamgotchiam probeert naar een medespeler te passen. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Volantes Gordos - Cárabos Futbol Club 0:1

16e minuut.
Lijer passt de bal in één keer door. Jamgotchiam met een sublieme pass. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco schiet op doel. Villafuerte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Volantes Gordos - Cárabos Futbol Club 0:2

18e minuut.
Centeno rent richting de bal. Centeno passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Moreno de bal onder controle te krijgen. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pesantez geeft een hoge lob. Toral kopt de bal weg. Oribe heeft problemen om de bal te vangen. Lijer rent richting de bal. Lijer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Villafuerte trapt de bal weg. Centeno rent richting de bal. Centeno speelt de bal door. Marcet rent richting de bal. Marcet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lasso is nu in balbezit. Carrasco onderschept slim de pass. Carrasco passt de bal in één keer door. Marcet bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Daar is Jamgotchiam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freire is nu in balbezit. Jamgotchiam begaat een overtreding. Jamgotchiam krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan passt de bal zonder na te denken. Marcet is nu in balbezit. Marcet haalt uit met een fantastische trap. Villafuerte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Volantes Gordos - Cárabos Futbol Club 0:3

40e minuut.
Jamgotchiam passt de bal zonder na te denken. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan passt de bal met de wreef. Marcet heeft problemen om de bal te vangen. Marcet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jordan probeert naar een medespeler te passen. Centeno rent richting de bal. Centeno met een sublieme pass. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Volantes Gordos - Cárabos Futbol Club 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volantes Gordos 76%, Cárabos Futbol Club 24%.
Volantes Gordos - Cárabos Futbol Club 0:4

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Centeno met een snelle inworp. Jordan speelt de bal door. Marcet is nu in balbezit. Marcet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Moreno rent richting de bal. Moreno passt de bal in één keer door. Jamgotchiam probeert naar een medespeler te passen. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lijer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Jamgotchiam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamgotchiam passt de bal in één keer door. Jordan met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno speelt de bal door. Pillasaguez rent richting de bal. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Volantes Gordos - Cárabos Futbol Club 0:5

76e minuut.
Alcívar kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peláez met de inworp. Freire heeft problemen om de bal te vangen. Freire geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jamgotchiam passt de bal zonder na te denken. Lijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lijer passt de bal in één keer door. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Alcívar passt de bal in één keer door. Inworp. Moreno met een snelle inworp. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toral is nu in balbezit. Toral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Volantes Gordos - Cárabos Futbol Club 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volantes Gordos 74%, Cárabos Futbol Club 26%.
Volantes Gordos - Cárabos Futbol Club 1:5