Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Independiente Barceliga interpaal
Normal Tactiek tactica C
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 48.5
poor Schieten excellent
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Cajape kopt de bal weg. Irazabal probeert de bal aan de voet te houden. Ampudia probeert naar een medespeler te passen. Cajape is nu in balbezit. Cajape draait met de bal, schiet en ... Paal!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ampudia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cajape rent richting de bal. Illingworth rent richting de bal. Illingworth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ampudia is nu in balbezit. Ampudia geeft de bal voor. Irazabal rent richting de bal. Illingworth onderschept slim de pass. Illingworth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lino is nu in balbezit. Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ampudia. Ampudia krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Klungelig pakt Vela de bal. Lino met een sublieme pass. Illingworth rent richting de bal. Illingworth schiet op doel. Villavicencio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Barceliga - interpaal 0:1

26e minuut.
Inworp. Ampudia met de inworp. Ramos met een sublieme pass. Cajape bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajape draait met de bal, schiet en ... Villavicencio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Illingworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Illingworth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Barceliga - interpaal 0:2

31e minuut.
Inworp. Lino met een snelle inworp. Ampudia heeft problemen om de bal te vangen. Ampudia geeft een hoge lob. Illingworth krijgt zijn hoofd ertegen. Villavicencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Villavicencio trapt de bal weg. Ampudia kopt de bal weg. De la Fuente heeft problemen om de bal te vangen. Illingworth rent richting de bal. Illingworth draait met de bal, schiet en ... Villavicencio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Domínguez Prieto heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ampudia met een sublieme pass. Daar is Illingworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Fuente rent richting de bal. Illingworth onderschept slim de pass. Illingworth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ampudia neemt de hoekschop. Daar is Illingworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illingworth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lino probeert de bal aan de voet te houden. Trzopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzopek geeft een lange en hoge pass. Cajape rent richting de bal. Cajape schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Barceliga - interpaal 0:3

44e minuut.
Ramos passt de bal met de wreef. Daar is Ampudia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos geeft een hoge lob. Illingworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Illingworth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente Barceliga 70%, interpaal 30%.
Independiente Barceliga - interpaal 0:3

52e minuut.
Illingworth verovert de bal door een tackle van achteren. Illingworth speelt de bal door. Cajape rent richting de bal. Cajape haalt uit met een fantastische trap. Villavicencio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Barceliga - interpaal 0:4

54e minuut.
Klungelig pakt Cajape de bal. Domínguez Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajape onderschept slim de pass. Cajape schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Barceliga - interpaal 0:5

55e minuut.
Blair probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pozo de bal. Illingworth rent richting de bal. Ampudia is nu in balbezit. Ampudia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lino rent richting de bal. Ampudia rent richting de bal. Ampudia geeft een hoge lob. Cajape is nu in balbezit. Cajape haalt uit met een fantastische trap. Villavicencio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Illingworth onderschept slim de pass. Ampudia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampudia passt de bal met de wreef. Cajape is nu in balbezit. Cajape haalt uit met een fantastische trap. Villavicencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Barceliga - interpaal 0:6

82e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Ramos met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Ampudia de bal onder controle te krijgen. Cajape bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajape haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Villavicencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Ampudia is nu in balbezit. Ampudia passt de bal met de wreef. Daar is Illingworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cajape is nu in balbezit. Cajape schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Barceliga - interpaal 0:7

85e minuut.
Pozo speelt de bal door. Blair rent richting de bal. Cajape verovert de bal door een tackle van achteren. Cajape haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cienfuejo met een sublieme pass. Illingworth is nu in balbezit. Illingworth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Barceliga - interpaal 0:8

88e minuut.
Illingworth rent richting de bal. Ampudia is nu in balbezit. Illingworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Illingworth schiet op doel. Villavicencio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente Barceliga 64%, interpaal 36%.
Independiente Barceliga - interpaal 0:8