Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ecuador. ÍdoloBarce
Normal Tactiek Sergioneta 1
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 61
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 53.8
zwak Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


7e minuut.
Pedroni passt de bal zonder na te denken. Breckinridge rent richting de bal. Breckinridge geeft een lange en hoge pass. Hristu rent richting de bal. Hristu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Breckinridge met een sublieme pass. Daar is Pedroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedroni probeert naar een medespeler te passen. Blanco probeert de bal met de borst te controleren. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Maldodevie is nu in balbezit. Pedroni onderschept slim de pass. Pedroni met een sublieme pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Murillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristu rent richting de bal. Hristu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ukonaho met een sublieme pass. Cerovina is nu in balbezit. Cerovina speelt de bal door. Hristu is nu in balbezit. Hristu draait met de bal, schiet en ... Visnay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Murillo is nu in balbezit. Blanco onderschept slim de pass. Blanco schiet op doel. Visnay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador. - ÍdoloBarce 0:1

15e minuut.
Aksu is nu in balbezit. Aksu passt de bal zonder na te denken. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ... Visnay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador. - ÍdoloBarce 0:2

17e minuut.
Maldodevie met een sublieme pass. Lazo rent richting de bal. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni geeft een hoge lob. Hristu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Chavarria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pedroni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador. - ÍdoloBarce 0:3

25e minuut.
Trundle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grisales komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Breckinridge heeft problemen om de bal te vangen. Breckinridge passt de bal zonder na te denken. Daar is Murillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ukonaho heeft problemen om de bal te vangen. Ukonaho geeft een hoge lob. Hristu rent richting de bal. Hristu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador. - ÍdoloBarce 0:4

28e minuut.
Orellana passt de bal zonder na te denken. Amor bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco maakt een afschuwelijke overtreding. Blanco krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Chavarria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Blanco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hristu rent richting de bal. Hristu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Aksu passt de bal in één keer door. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco passt de bal met de wreef. Hristu rent richting de bal. Hristu haalt uit met een fantastische trap. Visnay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador. - ÍdoloBarce 0:5

33e minuut.
Stegemann verovert de bal door een tackle van achteren. Stegemann met een sublieme pass. Pedroni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hristu de bal. Hristu speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Maldodevie bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksu verovert de bal door een tackle van achteren. Aksu passt de bal in één keer door. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu haalt uit met een fantastische trap. Visnay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Blanco passt de bal met de wreef. Hristu is nu in balbezit. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu verovert de bal door een tackle van achteren. Hristu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Laniado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aksu is nu in balbezit. Aksu schiet op doel. Visnay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador. - ÍdoloBarce 0:6

43e minuut.
Hristu passt de bal zonder na te denken. Aksu rent richting de bal. Aksu haalt uit met een fantastische trap. Chavarria probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador. - ÍdoloBarce 0:7

43e minuut.
Klungelig pakt Díaz de la Rocha de bal. Hristu verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo rent richting de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ... Visnay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador. - ÍdoloBarce 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador. 77%, ÍdoloBarce 23%.
Ecuador. - ÍdoloBarce 0:8

46e minuut.
Laniado bereikt de bal nog maar net als eerste. Breckinridge rent richting de bal. Breckinridge passt de bal zonder na te denken. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Ukonaho geeft een lange en hoge pass. Pedroni speelt de bal door. Aksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chavarria de bal onder controle te krijgen. Visnay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hristu rent richting de bal. Hristu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas geeft een lange en hoge pass. Grisales kopt de bal weg. Hristu is nu in balbezit. Hristu schiet op doel. Visnay bokst de bal weg.

50e minuut.
Breckinridge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanco rent richting de bal. Blanco speelt de bal door. Hristu heeft problemen om de bal te vangen. Hristu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Cerovina is nu in balbezit. Cerovina met een sublieme pass. Breckinridge probeert naar een medespeler te passen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Blanco passt de bal zonder na te denken. Hristu rent richting de bal. Hristu haalt uit met een fantastische trap. Visnay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador. - ÍdoloBarce 0:9

56e minuut.
Breckinridge met een sublieme pass. Murillo heeft problemen om de bal te vangen. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hristu rent richting de bal. Hristu passt de bal in één keer door. Pedroni probeert naar een medespeler te passen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pedroni probeert naar een medespeler te passen. Hristu rent richting de bal. Hristu passt de bal zonder na te denken. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Visnay trapt de bal weg. Breckinridge kopt de bal weg. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador. - ÍdoloBarce 0:10

61e minuut.
Pedroni met een sublieme pass. Grisales heeft problemen om de bal te vangen. Grisales passt de bal in één keer door. Hristu is nu in balbezit. Hristu passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Breckinridge met een sublieme pass. Daar is Ukonaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ukonaho geeft de bal voor. Aksu controleert de bal met de borst. Aksu draait met de bal, schiet en ... Visnay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chavarria is nu in balbezit. Chavarria passt de bal zonder na te denken. Laniado heeft problemen om de bal te vangen. Hristu is nu in balbezit. Hristu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Breckinridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Breckinridge geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Amor de bal onder controle te krijgen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enríquez met de inworp. Vargas rent richting de bal. Breckinridge verovert de bal door een tackle van achteren. Breckinridge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco onderschept slim de pass. Blanco met een sublieme pass. Daar is Hristu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cerovina speelt de bal door. Blanco speelt de bal door. Aksu rent richting de bal. Daar is Hristu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristu draait met de bal, schiet en ... Visnay bokst de bal weg.

73e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco speelt de bal door. Hristu is nu in balbezit. Hristu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Visnay met een harde bal richting middenveld. Pedroni kopt de bal weg. Hristu rent richting de bal. Hristu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador. - ÍdoloBarce 0:11

76e minuut.
Visnay trapt de bal weg. Breckinridge met een sublieme pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel. Visnay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador. - ÍdoloBarce 0:12

77e minuut.
Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Hristu rent richting de bal. Hristu passt de bal zonder na te denken. Aksu is nu in balbezit. Aksu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Pedroni rent richting de bal. Pedroni speelt de bal door. Breckinridge geeft de bal voor. Aksu is nu in balbezit. Aksu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador. - ÍdoloBarce 0:13

82e minuut.
Breckinridge probeert de bal aan de voet te houden. Hristu is nu in balbezit. Hristu passt de bal zonder na te denken. Aksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador. - ÍdoloBarce 0:14

87e minuut.
Maldodevie heeft problemen om de bal te vangen. Pedroni rent richting de bal. Pedroni passt de bal zonder na te denken. Aksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Aksu kopt de bal weg. Daar is Hristu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco rent richting de bal. Hristu is nu in balbezit. Hristu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Aksu rent richting de bal. Aksu haalt uit met een fantastische trap. Visnay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador. - ÍdoloBarce 0:15

90e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Breckinridge met een sublieme pass. Aksu rent richting de bal. Aksu schiet op doel. Visnay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador. - ÍdoloBarce 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador. 85%, ÍdoloBarce 15%.
Ecuador. - ÍdoloBarce 0:16