Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Choklito FC Ñeque FC.
433 Tactiek Capatt
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 39.3
weak Schieten very good
poor Passen solid
weak Verdedigen average


3e minuut.
Colţan verovert de bal door een tackle van achteren. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Schiller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mesela is nu in balbezit. Mesela schiet op doel. Tamayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Choklito FC - Ñeque FC. 0:1

6e minuut.
Almada geeft een lange en hoge pass. Daar is Dumas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuniga geeft een hoge lob. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Zuniga is nu in balbezit. Zuniga geeft een hoge lob. Daar is Romo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colţan is nu in balbezit. Colţan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Romo probeert naar een medespeler te passen. Velásquez heeft problemen om de bal te vangen. Schiller geeft de bal voor. Mesela krijgt zijn hoofd ertegen. Tamayo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Romo onderschept slim de pass. Romo geeft de bal voor. Carrillo rent richting de bal. Carrillo geeft een hoge lob. Mesela springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Choklito FC - Ñeque FC. 0:2

15e minuut.
Dávila speelt de bal door. Maji bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesela onderschept slim de pass. Mesela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dumas geeft de bal voor. Dávila is nu in balbezit. Carrillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dávila is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dávila neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Choklito FC - Ñeque FC. 1:2

20e minuut.
Larriva is nu in balbezit. Gíler is nu in balbezit. Gíler passt de bal met de wreef. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Mesela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamayo probeert naar een medespeler te passen. Zuniga kopt de bal weg. Mesela is nu in balbezit. Mesela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Choklito FC - Ñeque FC. 1:3

26e minuut.
Ortiz López met een sublieme pass. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez passt de bal zonder na te denken. Mesela is nu in balbezit. Mesela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Choklito FC - Ñeque FC. 1:4

27e minuut.
Dávila met een sublieme pass. Gíler is nu in balbezit. Colţan begaat een overtreding. Colţan krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Colţan rent richting de bal. Colţan speelt de bal door. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Mesela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bogosavljević passt de bal in één keer door. Schiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiller passt de bal in één keer door. Mesela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dumas kopt de bal weg. Klungelig pakt Maji de bal. Bogosavljević probeert naar een medespeler te passen. Mesela is nu in balbezit. Mesela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Schiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiller geeft de bal voor. Colţan heeft problemen om de bal te vangen. Colţan draait met de bal, schiet en ... Tamayo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Choklito FC - Ñeque FC. 1:5

36e minuut.
Dumas passt de bal met de wreef. Colţan heeft problemen om de bal te vangen. Colţan passt de bal met de wreef. Mesela is nu in balbezit. Mesela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mesela heeft problemen om de bal te vangen. Mesela draait met de bal, schiet en ... Romo probeert de bal aan de voet te houden. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Romo is nu in balbezit. Mesela onderschept slim de pass. Mesela passt de bal zonder na te denken. Colţan is nu in balbezit. Colţan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Choklito FC 75%, Ñeque FC. 25%.
Choklito FC - Ñeque FC. 1:5

52e minuut.
Zuniga is nu in balbezit. Zuniga passt de bal met de wreef. Mesela is nu in balbezit. Mesela schiet op doel. Tamayo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Choklito FC - Ñeque FC. 1:6

53e minuut.
Colţan passt de bal met de wreef. Mesela heeft problemen om de bal te vangen. Mesela passt de bal zonder na te denken. Colţan is nu in balbezit. Colţan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tamayo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Silvera trapt de bal weg. Gíler kopt de bal weg. Ortiz López met een sublieme pass. Mesela is nu in balbezit. Mesela haalt uit met een fantastische trap. Tamayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Colţan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Choklito FC - Ñeque FC. 1:7

64e minuut.
Klungelig pakt Larramendi de bal. Zuniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuniga met een sublieme pass. Mesela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zuniga met een sublieme pass. Schiller met een sublieme pass. Klungelig pakt Mesela de bal. Mesela draait met de bal, schiet en ... Garcés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tamayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Choklito FC - Ñeque FC. 1:8

69e minuut.
Dávila speelt de bal door. Schiller rent richting de bal. Schiller geeft een hoge lob. Daar is Colţan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colţan passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Márquez met de inworp. Ortiz López geeft een lange en hoge pass. Daar is Romo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Choklito FC - Ñeque FC. 1:9

74e minuut.
Colţan probeert naar een medespeler te passen. Mesela rent richting de bal. Romo speelt de bal door. Colţan rent richting de bal. Colţan haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Colţan is nu in balbezit. Colţan geeft de bal voor. Klungelig pakt Romo de bal. Mesela is nu in balbezit. Mesela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Choklito FC - Ñeque FC. 1:10

77e minuut.
Zuniga probeert de bal aan de voet te houden. Mesela rent richting de bal. Romo is nu in balbezit. Mesela verovert de bal door een tackle van achteren. Mesela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Tamayo trapt de bal weg. Ortiz López kopt de bal weg. Mesela bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan is nu in balbezit. Paal! Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Choklito FC - Ñeque FC. 1:11

85e minuut.
Mesela is nu in balbezit. Mesela passt de bal zonder na te denken. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan haalt uit met een fantastische trap. Tamayo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Choklito FC - Ñeque FC. 1:12

88e minuut.
Gíler rent richting de bal. Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo speelt de bal door. Colţan rent richting de bal. Colţan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Choklito FC - Ñeque FC. 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Choklito FC 75%, Ñeque FC. 25%.
Choklito FC - Ñeque FC. 1:13