Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TORE F.C LixaR
Normal Tactiek 5-2-1L-2
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 48.3
zwak Schieten redelijk
matig Passen solide
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
García Martínez passt de bal zonder na te denken. D`hoker geeft de bal voor. Florea is nu in balbezit. Florea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Vander Elst rent richting de bal. Vander Elst passt de bal in één keer door. Feijoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feijoo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TORE F.C - LixaR 0:1

13e minuut.
Vander Elst speelt de bal door. Florea heeft problemen om de bal te vangen. Florea passt de bal in één keer door. Feijoo rent richting de bal. Feijoo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Amor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucheli geeft een lange en hoge pass. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea onderschept slim de pass. Florea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TORE F.C - LixaR 0:2

23e minuut.
Vera rent richting de bal. Vera passt de bal zonder na te denken. Amor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucheli onderschept slim de pass. Bucheli geeft de bal voor. Calisto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Florea probeert naar een medespeler te passen. Ascazubi rent richting de bal. Feijoo onderschept slim de pass. Feijoo haalt uit met een fantastische trap. Calisto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORE F.C - LixaR 0:3

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`hoker met een snelle inworp. Cívica geeft een lange en hoge pass. Feijoo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vander Elst speelt de bal door. Cívica is nu in balbezit. Cívica passt de bal in één keer door. Florea rent richting de bal. Florea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Salvador met de inworp. Quisipilina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívica verovert de bal door een tackle van achteren. Cívica geeft een hoge lob. Feijoo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TORE F.C - LixaR 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORE F.C 78%, LixaR 22%.
TORE F.C - LixaR 0:4

58e minuut.
Ascazubi geeft de bal voor. Inworp. García Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feijoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feijoo geeft een lange en hoge pass. Calisto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TORE F.C - LixaR 0:5

74e minuut.
Cornejo rent richting de bal. Vera rent richting de bal. Vera passt de bal in één keer door. Florea is nu in balbezit. Florea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Vander Elst met een snelle inworp. Cívica bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívica geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ascazubi de bal. Calisto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
George is nu in balbezit. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira probeert naar een medespeler te passen. Feijoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feijoo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Calisto trapt de bal weg. Cívica rent richting de bal. Cívica geeft een lange en hoge pass. Florea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TORE F.C - LixaR 0:6

87e minuut.
George controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. D`hoker neemt vlug de vrije trap. Cívica is nu in balbezit. Cívica geeft een hoge lob. Florea springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Florea passt de bal in één keer door. Cívica heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cedeño. Cedeño krijgt een gele kaart. Cívica raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cívica kan niet meer verder spelen. Ulduz komt het veld opgelopen. D`hoker met een snel genomen vrije trap. Vera kopt de bal weg. Ulduz speelt de bal door. Florea heeft problemen om de bal te vangen. Florea draait met de bal, schiet en ... Calisto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Feijoo is nu in balbezit. Feijoo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TORE F.C - LixaR 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORE F.C 78%, LixaR 22%.
TORE F.C - LixaR 0:7