Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Richmond West Canclón Albion
Normal Tactiek CanFort
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 47.8
average Schieten brilliant
poor Passen excellent
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is Sandy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gudermanis verovert de bal door een tackle van achteren. Gudermanis probeert naar een medespeler te passen. Jaeken rent richting de bal. Jaeken schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gudermanis rent richting de bal. Gudermanis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - West Canclón Albion 0:1

3e minuut.
Pini passt de bal met de wreef. Bataini rent richting de bal. Bataini probeert naar een medespeler te passen. Gudermanis rent richting de bal. Gudermanis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - West Canclón Albion 0:2

6e minuut.
Mehmet Raşit geeft de bal voor. Daar is Peralta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bataini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataini geeft een hoge lob. Gudermanis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - West Canclón Albion 0:3

8e minuut.
Vivanco geeft de bal voor. Şaner geeft een hoge lob. Peralta rent richting de bal. Gudermanis verovert de bal door een tackle van achteren. Gudermanis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pini met een sublieme pass. Daar is Jaeken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaeken draait met de bal, schiet en ... Vivanco probeert de bal aan de voet te houden. Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - West Canclón Albion 0:4

11e minuut.
Jaeken passt de bal in één keer door. Pini rent richting de bal. Jaeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaeken haalt uit met een fantastische trap. Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Bataini probeert naar een medespeler te passen. Pini met een sublieme pass. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis draait met de bal, schiet en ... Sorín probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - West Canclón Albion 0:5

20e minuut.
Bataini is nu in balbezit. Bataini passt de bal zonder na te denken. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vivanco de bal onder controle te krijgen. Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - West Canclón Albion 0:6

27e minuut.
Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehmet Raşit verovert de bal door een tackle van achteren. Mehmet Raşit speelt de bal door. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Shwarts rent richting de bal. Shwarts speelt de bal door. Klungelig pakt Jaeken de bal. Jaeken draait met de bal, schiet en ... Jiménez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - West Canclón Albion 0:7

31e minuut.
Jaeken geeft een lange en hoge pass. Jiménez speelt de bal door. Pini kopt de bal weg. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Peralta heeft problemen om de bal te vangen. Gudermanis is nu in balbezit. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis onderschept slim de pass. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Bataini is nu in balbezit. Bataini probeert naar een medespeler te passen. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis draait met de bal, schiet en ... Jarama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - West Canclón Albion 0:8

36e minuut.
Benavides speelt de bal door. Klungelig pakt Sandy de bal. Gudermanis rent richting de bal. Gudermanis schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Shwarts geeft de bal voor. Bataini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataini met een sublieme pass. Gudermanis rent richting de bal. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - West Canclón Albion 0:9

45e minuut.
Jaeken speelt de bal door. Pini is nu in balbezit. Pini passt de bal zonder na te denken. Bataini is nu in balbezit. Bataini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond 70%, West Canclón Albion 30%.
Richmond - West Canclón Albion 0:9

46e minuut.
Gudermanis speelt de bal door. Daar is Pini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pini passt de bal in één keer door. Jaeken rent richting de bal. Jaeken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Bataini is nu in balbezit. Bataini geeft de bal voor. Klungelig pakt Barahona de bal. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Benavides probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bataini is nu in balbezit. Bataini passt de bal met de wreef. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Barahona rent richting de bal. Bataini onderschept slim de pass. Bataini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gudermanis de bal. Gudermanis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Guaranda geeft de bal voor. Inworp. Mehmet Raşit met een snelle inworp. Jaeken heeft problemen om de bal te vangen. Jaeken geeft een lange en hoge pass. Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - West Canclón Albion 0:10

58e minuut.
Daar is Jaeken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaeken speelt de bal door. Gudermanis heeft problemen om de bal te vangen. Gudermanis draait met de bal, schiet en ... Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - West Canclón Albion 0:11

59e minuut.
Inworp. Suasnavar met een snelle inworp. Bataini met een sublieme pass. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gudermanis passt de bal in één keer door. Jaeken rent richting de bal. Jaeken probeert naar een medespeler te passen. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Şaner is nu in balbezit. Benavides tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şaner raakt geblesseerd tijdens het duel. Şaner met een snel genomen vrije trap. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - West Canclón Albion 0:12

72e minuut.
Quinteros kopt de bal weg. Bataini speelt de bal door. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis schiet op doel. Jiménez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - West Canclón Albion 0:13

74e minuut.
Peralta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bataini met een snelle inworp. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - West Canclón Albion 0:14

75e minuut.
Bataini met de inworp. Gudermanis rent richting de bal. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Vivanco de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - West Canclón Albion 0:15

75e minuut.
Daar is Suasnavar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suasnavar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gudermanis de bal. Gudermanis schiet op doel. Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - West Canclón Albion 0:16

78e minuut.
Peralta rent richting de bal. Bataini onderschept slim de pass. Bataini met een sublieme pass. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis draait met de bal, schiet en ... Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Şaner verovert de bal door een tackle van achteren. Pini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pini passt de bal in één keer door. Daar is Jaeken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaeken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sorín is nu in balbezit. Pini onderschept slim de pass. Pini met een sublieme pass. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bataini onderschept slim de pass. Bataini probeert naar een medespeler te passen. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. Jiménez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - West Canclón Albion 0:17

86e minuut.
Bataini rent richting de bal. Bataini geeft de bal voor. Gudermanis rent richting de bal. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - West Canclón Albion 0:18

89e minuut.
Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataini verovert de bal door een tackle van achteren. Bataini met een sublieme pass. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - West Canclón Albion 0:19

90e minuut.
Klungelig pakt Benavides de bal. Sorín rent richting de bal. Sorín passt de bal in één keer door. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond 79%, West Canclón Albion 21%.
Richmond - West Canclón Albion 0:19