Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Royalty Tojos S.C.
Normal Tactiek M3322
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 53
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 47.4
unsatisfactory Schieten good
poor Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Klikats geeft een hoge lob. Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Aviles rent richting de bal. Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Eras kopt de bal weg. Klikats probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iglesias de bal. Labarreda is nu in balbezit. Labarreda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteil verovert de bal door een tackle van achteren. Monteil probeert naar een medespeler te passen. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias haalt uit met een fantastische trap. Malal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Labarreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarreda haalt uit met een fantastische trap. Malal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Inworp. Monteil met een snelle inworp. Klikats bereikt de bal nog maar net als eerste. Klikats geeft een hoge lob. Iglesias krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Malal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Labarreda is nu in balbezit. Labarreda draait met de bal, schiet en ... Malal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - Tojos S.C. 0:1

14e minuut.
Klikats schiet op doel. Labarreda kan de bal niet met de borst controleren. Carpio rent richting de bal. Labarreda verovert de bal door een tackle van achteren. Labarreda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klikats met een sublieme pass. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias passt de bal in één keer door. Labarreda rent richting de bal. Labarreda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Labarreda kopt de bal weg. Monteil is nu in balbezit. Monteil passt de bal met de wreef. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Aviles onderschept slim de pass. Labarreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Labarreda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Klikats neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Eras passt de bal in één keer door. Klikats bereikt de bal nog maar net als eerste. Klikats passt de bal met de wreef. Iglesias rent richting de bal. Iglesias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zapata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pineira rent richting de bal. Klikats bereikt de bal nog maar net als eerste. Klikats geeft de bal voor. Labarreda maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Aviles geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monteil met de inworp. Klikats geeft een lange en hoge pass. Labarreda maakt een snoekduik en kopt de bal. Malal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Pehlivanov geeft de bal voor. Labarreda rent richting de bal. Labarreda passt de bal zonder na te denken. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias haalt uit met een fantastische trap. Malal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - Tojos S.C. 0:2

35e minuut.
Klikats heeft problemen om de bal te vangen. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce passt de bal zonder na te denken. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vélez is nu in balbezit. Labarreda verovert de bal door een tackle van achteren. Labarreda speelt de bal door. Monteil rent richting de bal. Monteil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Malal met een harde bal richting middenveld. Klikats kopt de bal weg. Labarreda rent richting de bal. Labarreda draait met de bal, schiet en ... Malal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - Tojos S.C. 0:3

45e minuut.
Reascos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pehlivanov met de inworp. Monteil geeft een hoge lob. Labarreda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Royalty 79%, Tojos S.C. 21%.
The Royalty - Tojos S.C. 0:3

46e minuut.
Pineira passt de bal zonder na te denken. Iglesias is nu in balbezit. Aviles onderschept slim de pass. Aviles geeft de bal voor. Monteil geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pehlivanov passt de bal in één keer door. Monteil is nu in balbezit. Monteil passt de bal zonder na te denken. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - Tojos S.C. 0:4

52e minuut.
Daar is Iglesias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesias geeft een hoge lob. Daar is Aviles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labarreda rent richting de bal. Labarreda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - Tojos S.C. 0:5

62e minuut.
Monteil bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteil passt de bal in één keer door. Iglesias rent richting de bal. Iglesias draait met de bal, schiet en ... Aviles probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Monteil geeft een lange en hoge pass. Aviles kopt de bal weg. Reascos probeert de bal aan de voet te houden. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klikats is nu in balbezit. Klikats geeft een lange en hoge pass. Daar is Labarreda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labarreda schiet op doel. Malal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - Tojos S.C. 0:6

68e minuut.
Labarreda passt de bal met de wreef. Klikats rent richting de bal. Klikats passt de bal zonder na te denken. Monteil is nu in balbezit. Monteil schiet op doel. Malal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Labarreda kopt de bal weg. Monteil is nu in balbezit. Monteil passt de bal zonder na te denken. Iglesias rent richting de bal. Iglesias schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Labarreda rent richting de bal. Labarreda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klikats rent richting de bal. Klikats geeft de bal voor. Aviles heeft problemen om de bal te vangen. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias passt de bal met de wreef. Klikats is nu in balbezit. Labarreda is nu in balbezit. Labarreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - Tojos S.C. 0:7

74e minuut.
Klikats bereikt de bal nog maar net als eerste. Klikats geeft een lange en hoge pass. Reascos probeert de bal met de borst te controleren. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias draait met de bal, schiet en ... Malal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - Tojos S.C. 0:8

76e minuut.
Klungelig pakt Labarreda de bal. Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarreda verovert de bal door een tackle van achteren. Labarreda haalt uit met een fantastische trap. Malal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klikats is nu in balbezit. Klikats passt de bal in één keer door. Labarreda is nu in balbezit. Labarreda draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Eras kopt de bal weg. Klikats rent richting de bal. Klikats met een sublieme pass. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - Tojos S.C. 0:9

81e minuut.
Carpio passt de bal met de wreef. Inworp. Pineira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klikats geeft de bal voor. Labarreda krijgt zijn hoofd ertegen. Malal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Reascos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Monteil is nu in balbezit. Klikats geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Labarreda de bal. Labarreda schiet op doel. Malal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - Tojos S.C. 0:10

86e minuut.
Malal trapt de bal weg. Eras kopt de bal weg. Klikats bereikt de bal nog maar net als eerste. Klikats geeft de bal voor. Iglesias maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Monteil rent richting de bal. Monteil speelt de bal door. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Prevolšek verovert de bal door een tackle van achteren. Prevolšek passt de bal zonder na te denken. Klikats met een sublieme pass. Labarreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarreda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Royalty 89%, Tojos S.C. 11%.
The Royalty - Tojos S.C. 0:10