Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mysterious Cyclones Sharp KangarooS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
bin Abd Kadir rent richting de bal. Daar is bin Ramli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napiah probeert naar een medespeler te passen. Pian rent richting de bal. Pian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
bin Isa met een sublieme pass. bin Alias bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Alias passt de bal zonder na te denken. Pian bereikt de bal nog maar net als eerste. Pian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Napiah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yakub onderschept slim de pass. bin Yakub passt de bal in één keer door. bin Ramli rent richting de bal. bin Ramli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Saad met een harde bal richting middenveld. bin Yakub kopt de bal weg. bin Abd Kadir rent richting de bal. bin Ramli is nu in balbezit. bin Ramli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Cyclones - Sharp KangarooS 0:1

29e minuut.
bin Alias geeft de bal voor. bin Mamat rent richting de bal. bin Hamzan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Hamzan krijgt een gele kaart.

30e minuut.
bin Moidony geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin Isa de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Ramli. bin Ramli krijgt een gele kaart.

30e minuut.
bin Yakub rent richting de bal. bin Azizo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Pian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pian schiet op doel. Azri Bujang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mysterious Cyclones - Sharp KangarooS 1:1

39e minuut.
Napiah controleert de bal met de borst. bin Azizo is nu in balbezit. Pian rent richting de bal. bin Azizo rent richting de bal. bin Azizo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Azri Bujang werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Cyclones - Sharp KangarooS 2:1

45e minuut.
Klungelig pakt bin Alias de bal. Jamil rent richting de bal. Jamil passt de bal zonder na te denken. bin Ramli rent richting de bal. bin Ramli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mysterious Cyclones - Sharp KangarooS 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mysterious Cyclones 61%, Sharp KangarooS 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mysterious Cyclones - Sharp KangarooS 2:2

47e minuut.
bin Isa is nu in balbezit. bin Abd Kadir rent richting de bal. Naib is nu in balbezit. bin Abd Kadir is nu in balbezit. bin Abd Kadir haalt uit met een fantastische trap. Saad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
bin Haniff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassan probeert naar een medespeler te passen. bin Azizo rent richting de bal. bin Azizo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
bin Salam geeft een hoge lob. bin Hamzan is nu in balbezit. bin Mamat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Mamat krijgt een gele kaart.

62e minuut.
bin Hamzan passt de bal in één keer door. Jamil met een sublieme pass. bin Yahaya bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ramli verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ramli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
bin Moidony kopt de bal weg. Daar is Pian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Yakub rent richting de bal. Pian onderschept slim de pass. Pian draait met de bal, schiet en ... Azri Bujang bokst de bal weg. Pian rent richting de bal. Pian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
bin Haniff heeft problemen om de bal te vangen. bin Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Isa passt de bal in één keer door. bin Azizo is nu in balbezit. bin Azizo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saad trapt de bal weg. bin Haniff kopt de bal weg. bin Ramli rent richting de bal. bin Ramli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
bin Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Isa passt de bal in één keer door. Napiah met een sublieme pass. bin Azizo rent richting de bal. bin Azizo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mysterious Cyclones 40%, Sharp KangarooS 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mysterious Cyclones - Sharp KangarooS 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
bin Abd Kadir is nu in balbezit. bin Abd Kadir passt de bal in één keer door. bin Ramli rent richting de bal. bin Ramli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert bin Yahaya de bal onder controle te krijgen. Saad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mysterious Cyclones 59%, Sharp KangarooS 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mysterious Cyclones - Sharp KangarooS 2:2

107e minuut.
bin Azizo met een sublieme pass. Pian bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yakub rent richting de bal. Pian onderschept slim de pass. Pian haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

112e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Saad niet meer kan verder spelen. Mohd Hashim komt het veld opgelopen.

119e minuut.
bin Isa geeft een hoge lob. bin Mamat rent richting de bal. bin Mamat geeft een lange en hoge pass. Pian bereikt de bal nog maar net als eerste. Pian haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mysterious Cyclones 58%, Sharp KangarooS 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mysterious Cyclones - Sharp KangarooS 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

bin Abd Kadir neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Cyclones - Sharp KangarooS 2:3
---
bin Azizo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Azri Bujang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
bin Ramli legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Cyclones - Sharp KangarooS 2:4
---
Pian kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
---
Arsat legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Cyclones - Sharp KangarooS 2:5
---
bin Mamat neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Azri Bujang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Cyclones - Sharp KangarooS 3:5
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. bin Haniff neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---
bin Isa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Cyclones - Sharp KangarooS 4:5
---
bin Yakub zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Cyclones - Sharp KangarooS 4:6
---