Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BOZRAPARA Nasty Cockatoos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
bin Mohd Sad speelt de bal door. Che Lah is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rahman. Rahman krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Rahman probeert naar een medespeler te passen. bin Tuan Shaari is nu in balbezit. bin Tuan Shaari speelt de bal door. Mohd Khadar rent richting de bal. Mohd Khadar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Arsat kopt de bal weg. bin Fadzim is nu in balbezit. bin Fadzim geeft de bal voor. Ahmad Sabri is nu in balbezit. Ahmad Sabri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
bin Yusoff geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Azali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Tuan Shaari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tuan Shaari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ahmad Sabri is nu in balbezit. Ahmad Sabri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Rahmat geeft een lange en hoge pass. Che Lah is nu in balbezit. Met opzet legt bin Azali zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag bin Azali naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BOZRAPARA 44%, Nasty Cockatoos 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BOZRAPARA - Nasty Cockatoos 0:0

55e minuut.
Rahmat passt de bal zonder na te denken. bin Fadzim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Yusof verovert de bal door een tackle van achteren. Mohd Khadar is nu in balbezit. Mohd Khadar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
bin Ahmad Shariffuddin is nu in balbezit. Rahmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmat speelt de bal door. Mohd Kamal is nu in balbezit. Mohd Kamal probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
bin Mohd Sad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Sad speelt de bal door. Klungelig pakt Arsat de bal. Ahmad Sabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Sabri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BOZRAPARA - Nasty Cockatoos 1:0

79e minuut.
bin Hussin is nu in balbezit. Mohd Kamal verovert de bal door een tackle van achteren. Mohd Kamal speelt de bal door. Ahmad Sabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Sabri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
bin Mahamadi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mohd Kamal met de inworp. bin Tuan Shaari rent richting de bal. bin Tuan Shaari geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
bin Hussin passt de bal met de wreef. Daar is bin Fadzim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohd Khadar rent richting de bal. Mohd Khadar schiet op doel. Na een snelle pass probeert bin Mohd Yusof de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BOZRAPARA 39%, Nasty Cockatoos 61%.
FC BOZRAPARA - Nasty Cockatoos 1:0