Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TNB Cockatoos Blue Tigers
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
bin Mat Salleh is nu in balbezit. bin Elias onderschept slim de pass. bin Elias met een sublieme pass. Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
bin Abu met een sublieme pass. bin Hamir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Ranim maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag bin Abd Ranim naar de kleedkamers voor een vroege douche. bin Hamir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Hamir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Razuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razuwan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
bin Adenan geeft de bal voor. bin Mat Salleh kopt de bal weg. Abdul Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ahman onderschept slim de pass. bin Ahman haalt uit met een fantastische trap. bin Khalil bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Cockatoos - Blue Tigers 1:0

39e minuut.
bin Mat Salleh probeert naar een medespeler te passen. bin Razuwan is nu in balbezit. bin Razuwan heeft problemen om de bal te vangen. bin Razuwan schiet op doel. bin Khalil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNB Cockatoos 41%, Blue Tigers 59%.
TNB Cockatoos - Blue Tigers 1:0

67e minuut.
bin Nik probeert naar een medespeler te passen. bin Marjan rent richting de bal. bin Marjan passt de bal met de wreef. bin Muhammad Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Muhammad Fahmi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Abdul Aziz rent richting de bal. bin Abu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdul Aziz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abdul Aziz met een snel genomen vrije trap. Daar is bin Nik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rashid is nu in balbezit. Rashid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
bin Ahman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ahman met een sublieme pass. bin Elias speelt de bal door. Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNB Cockatoos 50%, Blue Tigers 50%.
TNB Cockatoos - Blue Tigers 1:0