Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twisted Zebras Stirling Doves
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
bin Abd Malek kopt de bal weg. Ali Hassan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ashaari Shamsuddin. Ashaari Shamsuddin krijgt een gele kaart.

15e minuut.
bin Mahamad geeft een hoge lob. Inworp. bin Jamaludin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mohd Yatim rent richting de bal. Mohd Yatim schiet op doel. bin Saleh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Ashaari Shamsuddin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Raja Hassan de bal. Raja Hassan passt de bal met de wreef. Nelmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelmon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
bin Saadim onderschept slim de pass. bin Saadim geeft de bal voor. bin Jamaludin kopt de bal weg. Daar is Raja Hassan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raja Hassan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twisted Zebras - Stirling Doves 0:1

43e minuut.
bin Johar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abu Bakar met een snelle inworp. Raja Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Raja Hassan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Ashaari Shamsuddin onderschept slim de pass. Ashaari Shamsuddin passt de bal in één keer door. Nelmon rent richting de bal. Nelmon haalt uit met een fantastische trap. Mohd Yassin probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twisted Zebras 50%, Stirling Doves 50%.
Twisted Zebras - Stirling Doves 0:1

46e minuut.
Klungelig pakt Ali Hassan de bal. Nelmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelmon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Raja Hassan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raja Hassan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
bin Raja Hassan onderschept slim de pass. bin Raja Hassan geeft een hoge lob. Nelmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Raja Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Raja Hassan haalt uit met een fantastische trap. bin Mohamad Lazim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
bin Saadim passt de bal zonder na te denken. Azrul rent richting de bal. Ashaari Shamsuddin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ashaari Shamsuddin krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Azrul raakt geblesseerd tijdens het duel. Ali Hassan met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
bin Saadim passt de bal zonder na te denken. bin Azizo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ali Hassan. Ali Hassan krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Azrul rent richting de bal. Azrul passt de bal zonder na te denken. Mohd Yatim rent richting de bal. Azrul rent richting de bal. Azrul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Azrul passt de bal in één keer door. Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassan geeft de bal voor. bin Jamaludin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamaludin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twisted Zebras 37%, Stirling Doves 63%.
Twisted Zebras - Stirling Doves 0:1