Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klang Stools diaMANhardUTDfan
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 26.3
average Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
bin Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ali speelt de bal door. Mat Aris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kahar rent richting de bal. Kahar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
bin Mahadzir probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saad de bal. Rahaman rent richting de bal. Kahar verovert de bal door een tackle van achteren. Kahar draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mohd Yatim passt de bal met de wreef. bin Mamat bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ithnin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mamat onderschept slim de pass. bin Mamat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klang Stools 64%, diaMANhardUTDfan 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Klang Stools - diaMANhardUTDfan 0:0

50e minuut.
Kahar heeft problemen om de bal te vangen. Rahaman is nu in balbezit. Met opzet legt Saad zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Saad naar de kleedkamers voor een vroege douche.

64e minuut.
bin Abdul Ghani speelt de bal door. Hidzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidzan passt de bal met de wreef. Kahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahar schiet op doel. Rizal Awang bokst de bal weg.

82e minuut.
Kahar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nizam Bakar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klang Stools 55%, diaMANhardUTDfan 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Klang Stools - diaMANhardUTDfan 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
bin Hamzan rent richting de bal. bin Hamzan geeft de bal voor. Daar is bin Saad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Johar rent richting de bal. bin Johar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

99e minuut.
bin Abdul Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Ghani passt de bal met de wreef. Mat Aris bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Aris haalt uit met een fantastische trap. Rizal Awang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klang Stools - diaMANhardUTDfan 0:1

105e minuut.
bin Saad onderschept slim de pass. bin Saad geeft de bal voor. bin Ali heeft problemen om de bal te vangen. Mat Aris is nu in balbezit. Mat Aris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Klang Stools - diaMANhardUTDfan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klang Stools 81%, diaMANhardUTDfan 19%.
Klang Stools - diaMANhardUTDfan 0:2

107e minuut.
bin Mahadzir met een snelle inworp. Klungelig pakt Hidzan de bal. Hidzan met een sublieme pass. Nizam Bakar is nu in balbezit. Nizam Bakar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

112e minuut.
bin Abdul Ghani met een sublieme pass. Hidzan is nu in balbezit. Hidzan geeft de bal voor. Nizam Bakar is nu in balbezit. Nizam Bakar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klang Stools 82%, diaMANhardUTDfan 18%.
Klang Stools - diaMANhardUTDfan 0:2