Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 13:26
  • Bekerwedstrijd: Malaysia Cup
  • Stadion: Koroi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3053
Koroi Sleepy
424 Tactiek 442
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 34
poor Schieten adequate
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Salaman is nu in balbezit. Salaman schiet op doel. Alwi probeert de bal aan de voet te houden. Ispas rent richting de bal. Ispas schiet op doel. De bal raakt de paal. bin Abu Bakar bokst de bal weg.

11e minuut.
Doveri met een sublieme pass. Salaman is nu in balbezit. bin Sofian is nu in balbezit. Salaman is nu in balbezit. Salaman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Yunos is nu in balbezit. Yunos geeft een hoge lob. Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas draait met de bal, schiet en ... bin Abu Bakar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koroi - Sleepy 0:1

30e minuut.
Daar is Ispas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamri Hasan rent richting de bal. Ispas is nu in balbezit. Ispas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koroi - Sleepy 0:2

33e minuut.
bin Mokhtar heeft problemen om de bal te vangen. Zamri Hasan rent richting de bal. Met opzet legt bin Mokhtar zijn tegenspeler op de grond. Zamri Hasan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zamri Hasan kan niet meer verder spelen. bin Nan komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Doveri geeft een hoge lob. bin Daud heeft problemen om de bal te vangen. bin Daud kopt de bal weg. Daar is Ispas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ispas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert bin Mokhtar de bal onder controle te krijgen. bin Nan met een sublieme pass. bin Sofian heeft problemen om de bal te vangen. Salaman is nu in balbezit. Salaman schiet op doel. bin Abu Bakar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ispas is nu in balbezit. Ispas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alwi heeft problemen om de bal te vangen. Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koroi - Sleepy 0:3

40e minuut.
Ishak speelt de bal door. Daar is bin Dzulkarnain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koroi - Sleepy 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koroi 78%, Sleepy 22%.
Koroi - Sleepy 0:4

49e minuut.
bin Bashri rent richting de bal. bin Nan onderschept slim de pass. bin Nan passt de bal zonder na te denken. Ispas is nu in balbezit. Ispas haalt uit met een fantastische trap. bin Abu Bakar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dalca zal de hoekschop nemen. Salaman rent richting de bal. Salaman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koroi - Sleepy 0:5

58e minuut.
Inworp. bin Mat Salleh met de inworp. bin Bashri rent richting de bal. Ispas onderschept slim de pass. Ispas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
bin Daud rent richting de bal. bin Daud geeft de bal voor. bin Sofian rent richting de bal. Ispas verovert de bal door een tackle van achteren. Ispas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Denk met een sublieme pass. Salaman is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Alwi ... Strafschop! Alwi krijgt een gele kaart. Salaman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salaman legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. bin Abu Bakar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koroi - Sleepy 0:6

81e minuut.
Ispas passt de bal in één keer door. Salaman rent richting de bal. Salaman passt de bal in één keer door. Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koroi - Sleepy 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koroi 70%, Sleepy 30%.
Koroi - Sleepy 0:7