Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flagrant Tapirs King Eagle FC
Normal Tactiek 9 July 532
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 39.8
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Massimini geeft een lange en hoge pass. Atanasio rent richting de bal. Atanasio haalt uit met een fantastische trap. bin Abd Rahman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Tapirs - King Eagle FC 0:1

6e minuut.
bin Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Malik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lewkowicz met een snelle inworp. Amant geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
bin Ismail heeft problemen om de bal te vangen. Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio met een sublieme pass. Massimini is nu in balbezit. Massimini schiet op doel. bin Rahan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. bin Abd Rahman rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lewkowicz neemt de hoekschop. Atanasio is nu in balbezit. Atanasio draait met de bal, schiet en ... bin Rahan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Tapirs - King Eagle FC 0:2

17e minuut.
Lewkowicz onderschept slim de pass. Lewkowicz met een sublieme pass. Atanasio is nu in balbezit. Atanasio geeft een hoge lob. bin Abd Rahman probeert de bal aan de voet te houden. bin Rahan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Massimini rent richting de bal. Massimini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Tapirs - King Eagle FC 0:3

18e minuut.
Loud rent richting de bal. Loud probeert naar een medespeler te passen. Massimini met een sublieme pass. Atanasio is nu in balbezit. Atanasio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
bin Ismail onderschept slim de pass. Amant speelt de bal door. Daar is Atanasio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanasio draait met de bal, schiet en ... bin Abd Rahman probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Loud passt de bal met de wreef. Amant heeft problemen om de bal te vangen. Amant probeert naar een medespeler te passen. Atanasio rent richting de bal. Atanasio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Atanasio rent richting de bal. Atanasio passt de bal in één keer door. Amant rent richting de bal. Massimini is nu in balbezit. Massimini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Tapirs - King Eagle FC 0:4

34e minuut.
Atanasio rent richting de bal. Atanasio passt de bal zonder na te denken. Massimini is nu in balbezit. Massimini schiet op doel. bin Rahan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. bin Ismail heeft problemen om de bal te vangen. Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio is nu in balbezit. Atanasio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Loud met een sublieme pass. Amant is nu in balbezit. Amant passt de bal in één keer door. Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio haalt uit met een fantastische trap. bin Rahan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Massimini rent richting de bal. Massimini schiet op doel. bin Rahan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Tapirs - King Eagle FC 0:5

41e minuut.
bin Rahan trapt de bal weg van het doel. Aranha kopt de bal weg. Daar is Massimini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massimini geeft een hoge lob. Atanasio springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Tapirs 75%, King Eagle FC 25%.
Flagrant Tapirs - King Eagle FC 0:5

47e minuut.
Lewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ismail verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ismail speelt de bal door. Atanasio rent richting de bal. Atanasio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Massimini rent richting de bal. Massimini schiet op doel. bin Rahan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lewkowicz met een sublieme pass. Atanasio rent richting de bal. Atanasio passt de bal in één keer door. Massimini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massimini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
bin Rahan speelt de bal door. Loud kan de bal niet met de borst controleren. Loud geeft een hoge lob. Massimini rent richting de bal. Massimini geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Massimini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabian. Massimini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aranha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Atanasio is nu in balbezit. Atanasio haalt uit met een fantastische trap. bin Rahan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Tapirs - King Eagle FC 0:6

65e minuut.
Lewkowicz met een snelle inworp. Klungelig pakt Aranha de bal. Aranha speelt de bal door. Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
bin Ismail heeft problemen om de bal te vangen. Amant onderschept slim de pass. Amant probeert naar een medespeler te passen. Atanasio rent richting de bal. Atanasio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lewkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lewkowicz passt de bal zonder na te denken. Amant is nu in balbezit. Amant met een sublieme pass. Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lewkowicz geeft een lange en hoge pass. Atanasio probeert de bal met de borst te controleren. Atanasio speelt de bal door. Massimini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massimini haalt uit met een fantastische trap. bin Rahan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
bin Rahan trapt de bal weg van het doel. Loud kopt de bal weg. Daar is Surendran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massimini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massimini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Loud met de inworp. Sabian bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant verovert de bal door een tackle van achteren. Amant geeft de bal voor. Atanasio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Tapirs - King Eagle FC 0:7

80e minuut.
Massimini onderschept slim de pass. Massimini passt de bal zonder na te denken. Amant met een sublieme pass. Atanasio is nu in balbezit. Atanasio draait met de bal, schiet en ... bin Rahan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Inworp. Lewkowicz met de inworp. Amant met een sublieme pass. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Tapirs - King Eagle FC 0:8

86e minuut.
bin Abd Rahman geeft een lange en hoge pass. Daar is Amant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amant speelt de bal door. Massimini rent richting de bal. Massimini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Loud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Scarlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Loud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loud geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Atanasio is nu in balbezit. Atanasio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Tapirs - King Eagle FC 0:9

87e minuut.
Daar is bin Awang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Awang passt de bal in één keer door. bin Malik rent richting de bal. Atanasio verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Tapirs 79%, King Eagle FC 21%.
Flagrant Tapirs - King Eagle FC 0:9