Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Tigers CrypticHunter@GiveUp
Normal Tactiek Cryptic
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 50.9
poor Schieten excellent
poor Passen solid
hopeless Verdedigen solid


1e minuut.
Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató geeft de bal voor. Awang kopt de bal weg. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató haalt uit met een fantastische trap. bin Md Jan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:1

2e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusipaavalniemi is nu in balbezit. Uusipaavalniemi passt de bal met de wreef. Csató rent richting de bal. Csató haalt uit met een fantastische trap. bin Md Jan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:2

7e minuut.
Brecska rent richting de bal. Brecska geeft de bal voor. Awang heeft problemen om de bal te vangen. Martin rent richting de bal. Martin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:3

8e minuut.
Martin onderschept slim de pass. Martin passt de bal in één keer door. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Awang onderschept slim de pass. Awang geeft een hoge lob. Mohd Radzi speelt de bal door. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató haalt uit met een fantastische trap. bin Md Jan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
bin Hashim rent richting de bal. Uusipaavalniemi speelt de bal door. Martin is nu in balbezit. Martin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Awang de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Karim met een sublieme pass. Inworp. bin Ashaari met een snelle inworp. Brecska is nu in balbezit. Brecska geeft een lange en hoge pass. bin Md Jan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Martin haalt uit met een fantastische trap. Awang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brecska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brecska geeft een lange en hoge pass. Martin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:4

21e minuut.
D`Anna geeft een lange en hoge pass. Csató kopt de bal weg. Martin heeft problemen om de bal te vangen. Uusipaavalniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusipaavalniemi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Uusipaavalniemi speelt de bal door. bin Ashaari is nu in balbezit. bin Ashaari passt de bal zonder na te denken. Csató is nu in balbezit. Csató draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Uusipaavalniemi speelt de bal door. D`Anna bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Anna heeft problemen om de bal te vangen. D`Anna geeft de bal voor. Csató krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
D`Anna kopt de bal weg. Uusipaavalniemi probeert naar een medespeler te passen. D`Anna is nu in balbezit. D`Anna geeft de bal voor. Csató krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:5

35e minuut.
Brecska rent richting de bal. Brecska passt de bal in één keer door. Martin rent richting de bal. Martin draait met de bal, schiet en ... bin Ariffin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:6

38e minuut.
D`Anna speelt de bal door. Uusipaavalniemi rent richting de bal. Uusipaavalniemi passt de bal zonder na te denken. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató schiet op doel. bin Md Jan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csató is nu in balbezit. Csató schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karim met een sublieme pass. Mohd Radzi geeft een hoge lob. bin Md Jan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:7

42e minuut.
Awang geeft een lange en hoge pass. Hisham Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisham Ibrahim geeft de bal voor. Brecska geeft de bal voor. Martin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:8

45e minuut.
Brecska geeft een hoge lob. Awang kopt de bal weg. Uusipaavalniemi is nu in balbezit. Uusipaavalniemi geeft een hoge lob. Martin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Tigers 85%, CrypticHunter@GiveUp 15%.
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:9

47e minuut.
Awang bereikt de bal nog maar net als eerste. Awang geeft een hoge lob. Inworp. D`Anna met een snelle inworp. Uusipaavalniemi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:10

47e minuut.
Daar is bin Abd Rauf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abd Rauf passt de bal met de wreef. bin Ariffin rent richting de bal. Csató verovert de bal door een tackle van achteren. Csató haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
D`Anna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Csató de bal. Uusipaavalniemi speelt de bal door. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:11

58e minuut.
Doeltrap. bin Md Jan trapt de bal weg van het doel. Brecska kopt de bal weg. Csató is nu in balbezit. Csató haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. D`Anna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Hashim is nu in balbezit. Uusipaavalniemi onderschept slim de pass. Uusipaavalniemi geeft de bal voor. bin Md Jan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csató controleert de bal met de borst. Csató schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:12

63e minuut.
Karim geeft een lange en hoge pass. bin Mamud is nu in balbezit. bin Mamud passt de bal in één keer door. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:13

65e minuut.
Salleh rent richting de bal. D`Anna geeft een hoge lob. Martin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Csató de bal onder controle te krijgen. Csató schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Uusipaavalniemi passt de bal zonder na te denken. Daar is Martin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Brecska is nu in balbezit. Brecska geeft een hoge lob. Martin is nu in balbezit. Martin draait met de bal, schiet en ... bin Md Jan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! bin Hashim heeft problemen om de bal te vangen. Uusipaavalniemi is nu in balbezit. Uusipaavalniemi geeft een hoge lob. Paal! Martin is nu in balbezit. Martin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:14

69e minuut.
Csató rent richting de bal. Csató geeft een hoge lob. Martin is nu in balbezit. Martin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:15

71e minuut.
Brecska passt de bal met de wreef. Uusipaavalniemi met een sublieme pass. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Awang de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:16

73e minuut.
Martin geeft een hoge lob. bin Ariffin kopt de bal weg. Brecska speelt de bal door. Csató controleert de bal met de borst. Csató draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Awang geeft een hoge lob. Salleh geeft een hoge lob. Martin kopt de bal weg. Csató is nu in balbezit. Csató haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:17

77e minuut.
bin Ashaari met een sublieme pass. Daar is Uusipaavalniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uusipaavalniemi passt de bal zonder na te denken. Csató is nu in balbezit. Csató draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Awang probeert naar een medespeler te passen. Uusipaavalniemi probeert naar een medespeler te passen. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató schiet op doel. bin Ariffin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Md Jan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:18

81e minuut.
bin Daud passt de bal zonder na te denken. Martin is nu in balbezit. Awang rent richting de bal. Martin onderschept slim de pass. Martin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Csató, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csató schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
bin Hashim is nu in balbezit. Uusipaavalniemi onderschept slim de pass. Uusipaavalniemi probeert naar een medespeler te passen. Csató rent richting de bal. Csató haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Martin onderschept slim de pass. bin Daud rent richting de bal. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. D`Anna bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Anna geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
bin Daud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Hashim rent richting de bal. bin Hashim speelt de bal door. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Tigers 79%, CrypticHunter@GiveUp 21%.
Infamous Tigers - CrypticHunter@GiveUp 0:18