Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 13:26
  • Bekerwedstrijd: Malaysia Cup
  • Stadion: F&P FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3500
F&P FC Relantak FC
Normal Tactiek gasolin
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 47.1
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Frigeni verovert de bal door een tackle van achteren. Frigeni speelt de bal door. Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong schiet op doel. Raja Hassan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Abdul Salam controleert de bal met de borst. Iturgoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturgoyen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F&P FC - Relantak FC 0:1

6e minuut.
Xingzhong rent richting de bal. Atistirma rent richting de bal. Atistirma passt de bal zonder na te denken. Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton draait met de bal, schiet en ... Raja Hassan bokst de bal weg.

7e minuut.
Alexandrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaidi Zaing bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrakis onderschept slim de pass. Alexandrakis geeft de bal voor. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Frigeni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Xingzhong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atistirma bereikt de bal nog maar net als eerste. Atistirma geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Leyton de bal. Leyton passt de bal in één keer door. Atistirma met een sublieme pass. Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Iturgoyen met een snelle inworp. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert bin Hussaini de bal onder controle te krijgen. Tritone geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Atistirma met een sublieme pass. Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni rent richting de bal. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F&P FC - Relantak FC 0:2

21e minuut.
Atistirma bereikt de bal nog maar net als eerste. Atistirma passt de bal in één keer door. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap. Abdul Salam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F&P FC - Relantak FC 0:3

22e minuut.
Atistirma probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Xingzhong de bal. Atistirma rent richting de bal. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt bin Othman de bal. Frigeni probeert naar een medespeler te passen. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong schiet op doel. bin Ku Zainol probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Alexandrakis heeft problemen om de bal te vangen. Batistuta rent richting de bal. Batistuta geeft een hoge lob. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Leyton is nu in balbezit. Atistirma met een sublieme pass. Tritone met een sublieme pass. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F&P FC - Relantak FC 0:4

32e minuut.
Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong speelt de bal door. Iturgoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturgoyen schiet op doel. Raja Hassan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F&P FC - Relantak FC 0:5

35e minuut.
Sivaram is nu in balbezit. Atistirma is nu in balbezit. Atistirma passt de bal in één keer door. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Iturgoyen rent richting de bal. Iturgoyen geeft de bal voor. Klungelig pakt Frigeni de bal. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F&P FC - Relantak FC 0:6

41e minuut.
Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong passt de bal met de wreef. Frigeni rent richting de bal. Frigeni schiet op doel. Raja Hassan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F&P FC - Relantak FC 0:7

43e minuut.
Iturgoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturgoyen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert bin Ku Zainol de bal onder controle te krijgen. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F&P FC 85%, Relantak FC 15%.
F&P FC - Relantak FC 0:7

48e minuut.
Leyton kopt de bal weg. Daar is Xingzhong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Hussaini rent richting de bal. Xingzhong onderschept slim de pass. Xingzhong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

55e minuut.
bin Haji Hassan passt de bal met de wreef. Daar is Atistirma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atistirma probeert naar een medespeler te passen. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Frigeni rent richting de bal. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong probeert naar een medespeler te passen. Iturgoyen rent richting de bal. Iturgoyen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F&P FC - Relantak FC 0:8

60e minuut.
Daar is bin Haji Hassan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyton is nu in balbezit. Leyton speelt de bal door. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong schiet op doel. Paal! Raja Hassan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Tritone passt de bal in één keer door. Weilian geeft een lange en hoge pass. Daar is Abdul Salam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Iturgoyen de bal. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong geeft de bal voor. Klungelig pakt Frigeni de bal. Frigeni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F&P FC - Relantak FC 0:9

73e minuut.
Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong passt de bal zonder na te denken. Frigeni rent richting de bal. Frigeni draait met de bal, schiet en ... Raja Hassan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F&P FC - Relantak FC 0:10

74e minuut.
Leyton met een sublieme pass. Atistirma bereikt de bal nog maar net als eerste. Atistirma met een sublieme pass. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Xingzhong heeft problemen om de bal te vangen. Xingzhong geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin Osman de bal. Iturgoyen is nu in balbezit. Iturgoyen schiet op doel. Raja Hassan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F&P FC - Relantak FC 0:11

77e minuut.
Iturgoyen is nu in balbezit. Iturgoyen geeft een lange en hoge pass. Tritone kopt de bal weg. Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong schiet op doel. Raja Hassan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Xingzhong de bal onder controle te krijgen. Frigeni rent richting de bal. Frigeni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F&P FC - Relantak FC 0:12

80e minuut.
Leyton met de inworp. Iturgoyen geeft de bal voor. Tritone is nu in balbezit. Tritone schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F&P FC - Relantak FC 0:13

82e minuut.
Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton geeft een lange en hoge pass. bin Haji Hassan controleert de bal met de borst. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F&P FC - Relantak FC 0:14

85e minuut.
bin Haji Hassan rent richting de bal. bin Haji Hassan passt de bal zonder na te denken. Frigeni met een sublieme pass. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap. Raja Hassan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F&P FC - Relantak FC 0:15

85e minuut.
Jeyaraman probeert naar een medespeler te passen. Sivaram rent richting de bal. Sivaram passt de bal met de wreef. Iturgoyen is nu in balbezit. Iturgoyen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Raja Hassan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Weilian passt de bal zonder na te denken. Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton geeft een hoge lob. Frigeni rent richting de bal. Frigeni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Iturgoyen rent richting de bal. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong passt de bal zonder na te denken. Frigeni is nu in balbezit. Frigeni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tritone geeft een hoge lob. bin Othman probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F&P FC 87%, Relantak FC 13%.
F&P FC - Relantak FC 0:15