Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 13:26
  • Bekerwedstrijd: Hong Kong Cup
  • Stadion: ssfc Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2837
ssfc Crazy Donkeys
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Ka Sing passt de bal in één keer door. Siu Ki is nu in balbezit. Kai Chung is nu in balbezit. Siu Ki onderschept slim de pass. Siu Ki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wai Man raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tak Sum komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Tak Kit is nu in balbezit. Wai Kwok verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Kwok passt de bal met de wreef. Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kai Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Chung speelt de bal door. Tik Ka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tak Sum bereikt de bal nog maar net als eerste. Tak Sum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wai Kwok kopt de bal weg. Kai Chung probeert de bal aan de voet te houden. Siu Ki rent richting de bal. Yiu Hung rent richting de bal. Yiu Hung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kin Wah geeft de bal voor. Yaw kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tik Ka de bal onder controle te krijgen. Tik Ka is nu in balbezit. Tik Ka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ssfc - Crazy Donkeys 1:0

32e minuut.
Wai Kwok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Kwok met een sublieme pass. Yiu Hung is nu in balbezit. Yiu Hung draait met de bal, schiet en ... Chi Man probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ssfc - Crazy Donkeys 1:1

34e minuut.
Tak Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Ki onderschept slim de pass. Siu Ki passt de bal met de wreef. Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssfc 62%, Crazy Donkeys 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ssfc - Crazy Donkeys 1:1

46e minuut.
Wai San is nu in balbezit. Wai San passt de bal in één keer door. Siu Ki rent richting de bal. Yiu Hung is nu in balbezit. Yiu Hung schiet op doel. Chi Man kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Kai Chung passt de bal zonder na te denken. Tak Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tak Kit geeft een hoge lob. Tik Ka is nu in balbezit. Tik Ka haalt uit met een fantastische trap. Kwok Leung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Ka Ki rent richting de bal. Ka Ki geeft de bal voor. Yiu Hung is nu in balbezit. Yiu Hung haalt uit met een fantastische trap. Chi Man probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ssfc - Crazy Donkeys 1:2

76e minuut.
Daar is Tak Kit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tik Ka is nu in balbezit. Tik Ka draait met de bal, schiet en ... Yaw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ssfc - Crazy Donkeys 2:2

79e minuut.
Tak Sum probeert naar een medespeler te passen. Tik Ka heeft problemen om de bal te vangen. Kwok Fai rent richting de bal. Tik Ka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tik Ka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ho Man kopt de bal weg. Tik Ka is nu in balbezit. Ka Sing is nu in balbezit. Tik Ka onderschept slim de pass. Tik Ka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssfc 36%, Crazy Donkeys 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ssfc - Crazy Donkeys 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

98e minuut.
Tak Sum bereikt de bal nog maar net als eerste. Tik Ka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tik Ka passt de bal in één keer door. Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung schiet op doel. Chi Man probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssfc 64%, Crazy Donkeys 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ssfc - Crazy Donkeys 2:2

108e minuut.
Kai Hong geeft een lange en hoge pass. Ka Sing kopt de bal weg. Ka Ki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yiu Hung is nu in balbezit. Yiu Hung draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ssfc - Crazy Donkeys 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssfc 48%, Crazy Donkeys 52%.
ssfc - Crazy Donkeys 2:3