Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soccer City CF Gallant Gibbons
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Hang Wui draait met de bal, schiet en ... Chun Nam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hang Wui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hang Wui draait met de bal, schiet en ... Chung Man probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jian met een snelle inworp. Bong Chul met een sublieme pass. Chun Ngai is nu in balbezit. Sai Kit rent richting de bal. Sai Kit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Chun Nam is nu in balbezit. Chun Nam met een sublieme pass. Hang Wui rent richting de bal. Hang Wui schiet op doel. Ka Sing probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Gallant Gibbons 0:1

10e minuut.
Man Ki is nu in balbezit. Hang Wui verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Ming is nu in balbezit. Man Ki rent richting de bal. Man Ki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soccer City CF - Gallant Gibbons 1:1

27e minuut.
Chi Ming probeert naar een medespeler te passen. Man Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sai Kit is nu in balbezit. Sai Kit draait met de bal, schiet en ... Chi Ming werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Gallant Gibbons 2:1

28e minuut.
Klungelig pakt Bong Chul de bal. Sai Kit verovert de bal door een tackle van achteren. Man Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sai Kit rent richting de bal. Sai Kit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Gallant Gibbons 3:1

32e minuut.
Jingtian rent richting de bal. Jingtian passt de bal met de wreef. Bong Chul met een sublieme pass. Klungelig pakt Chun Nam de bal. Chun Nam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer City CF 60%, Gallant Gibbons 40%.
Soccer City CF - Gallant Gibbons 3:1

51e minuut.
Jian onderschept slim de pass. Jian geeft de bal voor. Jingtian kopt de bal weg. Chun Nam is nu in balbezit. Chun Nam draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Chun Nam de bal onder controle te krijgen. Jingtian rent richting de bal. Jingtian passt de bal met de wreef. Hang Wui rent richting de bal. Hang Wui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ka Sing trapt de bal weg. Chun Ngai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bong Chul verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Nam is nu in balbezit. Chun Nam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Jingtian verovert de bal door een tackle van achteren. Jingtian speelt de bal door. Chun Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hang Wui rent richting de bal. Hang Wui schiet op doel. Ka Sing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Gallant Gibbons 3:2

77e minuut.
Inworp. Jian met de inworp. Bong Chul is nu in balbezit. Sai Kit onderschept slim de pass. Sai Kit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Gallant Gibbons 4:2

81e minuut.
Hang Wui geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jian met een snelle inworp. Sai Kit is nu in balbezit. Sai Kit geeft een lange en hoge pass. Chi Ming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Chi Ming geeft de bal voor. Daar is Kwong Hang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sai Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Sai Kit schiet op doel. Hang Wui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Gallant Gibbons 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer City CF 60%, Gallant Gibbons 40%.
Soccer City CF - Gallant Gibbons 5:2