Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Turtles New Hamsters
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Junsheng met de inworp. Chi Kwan rent richting de bal. Chi Kwan geeft een hoge lob. Hong Yiu heeft problemen om de bal te vangen. Siu Kwan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Inworp. Hon Hing met de inworp. Wai Hong met een sublieme pass. Chi Kwan rent richting de bal. Chi Kwan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Turtles - New Hamsters 1:0

12e minuut.
Cheuk Cheung probeert de bal aan de voet te houden. Kin Pong rent richting de bal. Kin Pong passt de bal met de wreef. Yiu Lun is nu in balbezit. Yiu Lun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hong Yiu speelt de bal door. Wai Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shun Him rent richting de bal. Siu Kwan is nu in balbezit. Siu Kwan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Kin Pong de bal onder controle te krijgen. Cheuk Cheung rent richting de bal. Cheuk Cheung passt de bal zonder na te denken. Kin Pong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Pong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Inworp. Hon Hing met een snelle inworp. Wai Hong rent richting de bal. Wai Hong schiet op doel. Siu Kwan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Turtles - New Hamsters 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Turtles 47%, New Hamsters 53%.
FC Turtles - New Hamsters 2:0

47e minuut.
Chi Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Kwan met een sublieme pass. Siu Kwan rent richting de bal. Siu Kwan schiet op doel. Zongjun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Turtles - New Hamsters 3:0

51e minuut.
Kin Pong is nu in balbezit. Kin Pong passt de bal zonder na te denken. Yiu Lun rent richting de bal. Yiu Lun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Wei geeft een lange en hoge pass. Cheuk Cheung probeert naar een medespeler te passen. Siu Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Hong is nu in balbezit. Wai Hong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Chi Ho geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cheuk Cheung de bal. Yiu Lun is nu in balbezit. Yiu Lun draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tsz Fung de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Chun Kit met een harde bal richting middenveld. Inworp. Chi Wai met de inworp. Kin Pong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Pong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Turtles - New Hamsters 3:1

84e minuut.
Shun Him geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chi Kwan met een snelle inworp. Wai Hong is nu in balbezit. Wai Hong geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hong Yiu rent richting de bal. Hon Hing onderschept slim de pass. Hon Hing met een sublieme pass. Siu Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Kwan haalt uit met een fantastische trap. Zongjun bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Turtles 52%, New Hamsters 48%.
FC Turtles - New Hamsters 3:1